Byli jste prosím někdo s dětmi u jezera Bled?
Zarezervovala jsem nám ubytování už na příští rok,ale ted koukám, že je to docela dost od pozvolné pláže Velika zaka, je to blízko pláže Mlino. Má někdo zkušenost i s touto pláží? Je tam také alespon trochu mělčina u břehu? Bohužel rezervace již nejde zrušit,takže blíže k té Velike zace se nedostaneme.
Máte nějaké tipy na výlet s dětmi v okolí? Děkuji
Stavili jsme se letos u Bledu na dva dny cestou do Chorvatska. To jezero není zas tak velké a zvládli jsme ho i s dětma obejít celé dokola. Takže i na to koupání si určitě dojdete kam budete potřebovat.
Šli jsme i kolem pláže Mlino, bylo to takové klidnější místo, lidi se tam koupali, ale jaký tam byl vstup už si bohužel nevybavuji. My jsme se koupali ve Velke Zace a blíž k centru města bylo ještě místo ke koupání, kde byly nějaké atrakce pro děti, skluzavky apod. Jinak určitě doporučuju výlet k Bohinjskému jezeru, je to kousek. A přímo v Bledu jsem viděla u cesty i nějaký Dinopark se zoo, nebo tak něco, ale nebli jsme tam, tak nevím co přesně tam bylo.🙂
Samozřejmě se v Bledu hodně jezdí na lodičkách, můžete si buď zaplatit převoz, nebo si půjčit vlastní loďku a podívat se na ostrůvek uprostřed jezera.
Soutezka Vintgar a již zmíněny vodopád (oboje s dětmi jde) a Bohinjské jezero, které je kousek, tam jsme se koupali my a tak průzračnou vodu jsem dlouho neviděla...
děkuji 🙂
vodopád u jezera Bohinj