Jaký opalovací krém pro dítě k moři?

wendak
2. čer 2015

holky poraďte jaký opalovací krém by byl nejlepší na 1,5 roční dítě k moři? Díky za pomoc, já vůbec nevím :/

pabka
2. čer 2015

Ahoj, my používali Biodermu. Četla jsem ale, že nejlépe hodnoceným krémem v testech je obyčejný levný krém z Lidlu. Chtěla jsem ho letos k moři koupit, ale v několika Lidlech ho vůbec neměli... Takže asi skončíme zase u drahé Biodermy 🙂 Neumím posoudit krém jinak, než "uživatelsky", nevím, zda ty filtry, co má mít, tak má správné atd., jak uváděly testy, ale z uživatelského hlediska mi Bioderma vyhovuje, mazali jsme malou dvakrát u moře padesátkou (v Řecku a v Turecku) a přijela úplně bílá 🙂 takže proti spálení určitě ochrání 🙂

smallinka
2. čer 2015

Hodně dobře vyšel v testech Sun Dance z DM 😉 trošku reklama no... 🙂

kaja23
2. čer 2015

Máme Lidl vyzkoušený-50 i 30.Nám vyhovuje,nikdo z nás nebyl spálený.

pabka
2. čer 2015

@kaja23 A můžu se Tě zeptat, sehnali jste ho normálně, je to zboží, co mají stabilně? Nebo ho mají v Lidlu jen někdy? Já už byla ve 4 Lidlech a v žádném ho neměli.... děkuju

blahova_andrea
2. čer 2015

měli jsme drahou biodermu i daylong a nakonec prý v testech ani moc dobře nedopadli. loni jsme měli dm 50 i 30, protože do lídla se moc nikam nedostaneme a prý je věčně vyprodáno. ale ráda bych pak zkusila. letos ale jedeme opět na dm

ivca2409
2. čer 2015

za mě Ladival - měla jsem pro malého v Itálii OF30 (první 2 dny jsem měla OF50 z Avonu) a super!

pabka
2. čer 2015

Daylong v testech úplně propadl, Bioderma by měla být ok i podle testů. Ale drahá je, to jo. V Lidlech skutečně vyprodáno, ale třeba ho prodávají jen někdy, v akcích, nevím...

kisa01
2. čer 2015

Teď jsme u moře vyzkoušeli krém Sundance baby 50+ a vyhovoval🙂 Dobře se roztíral, což je u tak vysokého faktoru příjemné. Poměr cena výkon na jedničku. Dříve jsem používala na děti Daylong, byla jsem s ním spokojená, i když byl drahý jako pes. Ale minulý rok byla nějaká aférka, že vlastně vůbec není dobrý a obsahuje nějaký špatný látky a tak jsme mu letos dali sbohem.

dasara
2. čer 2015

Bioderma je jeden z nejlepších a v testech nepropadl, protože tam ani nebyl. Letos jsem koupila Avene - ten byl v testech snad první. Bioderma se hůře roztírá, ale asi bude k moři lepší. Avene je krém ve spreji, lehce roztíratelný. Z lídlu je prý luxusní, ale není k sehnání. Někde jsem četla, že by měl být v červnu, ale zda se to zakládá na pravdě či ne, netuším. Taky je otázka, kdy v červnu...

kaja23
2. čer 2015

@pabka kupovali jsme ho v jejich akci

rencaf
2. čer 2015

Za mě jedině La Roche Posay 50+ mám doporučené výbornou kožní lékařkou 😉

akankeo
2. čer 2015

daylong 🙂, vyrdzi prinejmensim pul dne, jen kupuji ten dospelacky, ten detsky jde dur rozmazavat, pritom slozeni je stejne

alcar
2. čer 2015

Ja koupila tento, neni primo detsky, ale sensitive a vychazel cenove lepe jak ten detsky. Je ho 400ml, takze doufam, ze vydrzi cele leto. Jeste jsem koupila ten stejny krem na oblicej. Mazu s nim malou dva dny a super, vubec neni zacervenala. A hlavne! nebarvi obleceni! 🙂

kj
2. čer 2015

Take pouzivame La Roche Posay 50+

pabka
2. čer 2015

@kaja23 díky, myslela jsem si to ☹

gepe
2. čer 2015

Dtest odebirame. I tak pouzivame uz druhym rokem pro malou i nas Biodermu, jsme vsichni svetly fototyp.Pro malou Bioderma Photoderm spf 50+ mleko ve spreji, po opalovani mleko po-o take Biodermu.
Neni nejlevnejsi, v lekarne se vsak da i poridit balicek Bioderma 30 pro dospele + ta detska co jsem uvedla k tomu. Tj. 2 za cenu jednoho.

flagicka
2. čer 2015

my vždy nivea 50 a spokojenost 🙂

alcar
2. čer 2015

@flagicka tu Niveu jsem taky koupila - tu Kids, ale je zluta a barvi obleceni. Nemate s tim problem? Jinak je fajn a hezky voni.

verjanja
2. čer 2015

My pouze a jenom Nivea, spokojnost, nikdy jsme neměli žádnou alergii. COž se bohužel nedá říct o Daylongu (podlehla jsem reklamě, koupila, dcera se osypala, a letěl do koše).

Určitě doporučuju koupit opalovací krém už teď a vyzkoušet, zda ho dítko bude dobře snášet, jestli se po něm neosype. Je krásně, sluníčko opaluje , takže je vhodná doba na vyzkoušení. U moře už bude pozdě, bylo by škoda strávit pobyt v pokoji.

verjanja
2. čer 2015

Některé opal.krémy štípou v očích ve vodě - určitě je to některý z těchto značek z lékárny - Vichy, Bioderma, La Roche, Avene ? Nevím, každý rok se to opakuje, a nejsem si schopná zapamatovat, který že to krém dělá.

gepe
2. čer 2015

@verjanja tipuju vichy co mam zkusenost. Bioderma a La Roche ne, s Avene zkusenost nemam.

verjanja
2. čer 2015

@gepe zkusím si to letos zapamatovat, mívám spoustu vzorečků a co štípou hned vyhazuju. Jinak Nivea , snad ještě během června vyběhnou nějaké slevy.

kuratkol
2. čer 2015

Nivea byla teď v akci v Globusu a ke každému krému dávali ještě sprcháč zdarma. Např. Nivea Kids 30 kapesní balení tam bylo za 76 Kč.

barborka09
3. čer 2015

@wendak Já používám opalovací krémy z DM. Dokonce kdysi vyhráli v nějakých testech, tak jsem byla ráda že jsem si vybrala dobře a nejsou ani tak drahé jak krémy z lékárny. Když jsem viděla výsledky těch testů, tak největším problémem u těch co na tom nebyly nejlíp bylo to, že nevydrží ve vodě. Byly i tokové u kterých už po pěti minutách přestala ochrana působit i když byl krém uveden jako voděodolný. No a kdo by chodil co pět minut mazat dítě. To bys u toho moře nedělala nic jiného. Taky dobře vycházely ty krémy z lidlu jak psaly holky výš. Za mě teda DM - mám odskoušeno. Ráno malou namažu, jdeme k moři kde jsme do oběda a vystačí s tím ranním namazáním. Po odpoledném spánku opět namažu a bez problémů vydrží do večera i když se celou dobu čachtá v moři. Jo a domů většinou přijede skoro stejně bílá jako když tam odjela.

wendak
autor
3. čer 2015

@barborka09 dekuji za info a muzes napsat primo jaky to je? Mame ted od garnier to sole, ale chci jeste nejaky.. a nepali v ocich a nebarvi obleceni? Diky

barborka09
3. čer 2015

@wendak Je to ta jejich značka DM sun dance kids. Vždy používám pro malo faktor 50. Mají tuším jak mléko tak i krém. Vyzkoušené mám obojí, ale zůstala jsem u mléka - je u toho pumpička, malou hezky nastříkám a jenom rozetřu. Mažu jí tím i obličej a nikdy si malá nestěžovala že by jí něco pálelo. A oblečení mi to nabarvilo pouze jednou a to když manžel nastříkal krém přímo tričko. Ale takhle ho zřejmě aplikovat nebudeš. Když jí namažu a hned se obleče, tak mi to žádné oblečení nezabarvilo.

barborka09
3. čer 2015

@wendak http://www.dm-drogeriemarkt.cz/cz_homepage/sund...

Používám ten s tou pumpičkou, ale mám odzkoušené i ty ostatní s faktorem 50.

flagicka
3. čer 2015

@alcar ano barvý oblečení,ale vždy šlo teda vyprat 🙂 spokojenost a hlavně opravdu vydrží ve vodě

alcar
3. čer 2015

@flagicka no k mori ho taky vezmu, at mi tu nelezi, u tech plavek mi to nevadi. Mne to prave vyprat neslo. 😒