Hotel Mitsis rodos maris, Rhodos, jaký je vstup na pláž?

tublatanka
4. pro 2015

Holky,byl někdo v tomto hotelu?jde mi o pláž, mám neplavce, zda je pozvolný vstup,mitsis je i na Krétě, za info o tamní pláži děkuji

deniska24
6. led 2016

@tublatanka My byli loni na Rhodosu,kolem Mitsis jsme projížděli..jako hotel top,všichni chváli,skvělé služby,vypadal krásně...Ale pláž.... ☹ Šutry a šutry,my byli teda Afandou beach,není to o moc daleko od Mitsis a ani ten vstup nebyl moc pozvolný,spíš naopak.

tublatanka
autor
6. led 2016

Ahoj,děkuji,ano hotel super,a díky za info,ještě jsem ho nevybrala,to je tedy nic moc,hlavně mi jde plaz,takže asi ještě budu jinde.

deniska24
6. led 2016

@tublatanka Nás ta pláž opravdu moc zklamala.... 😔 V moři jsme byli cca čtyřikrát...ledová voda a hlavně ty kameny,jako byli malinké a o to více ostré,mít tam boty do vody,nazuju je 😀 a mega vítr,byli jsme přelom červen červenec ☹
Pokud chceš do řecka,lituju,že jsme nejelina Korfu,je to pevnina,ale bylo tam tepleji jak na Rhodosu v ten čas,podle počasí na netu jsem srovnávala protože ten vítr nás fakt šokoval,Korfu má i písečné pláže tak koukni 😉
Kréta...na tu jsem také slyšela různé recenze a né vždy jen pozitivní 😒

deniska24
6. led 2016

@tublatanka Ale ten Mitsis má opravdu úroveň,je i na Krétě a myslím,že i na Korfu...je to řetězec hotelů v tom Řecku 😉 Známí byli i Egypt atd a Mitsis je tenkrát fakt uchvátil 🙂

tublatanka
autor
6. led 2016

Ano,líbi se mi,i ten na kosu, patří mezi dražší,tak aby člověk nebyl zklamán,na Korfu jsem se dívala,ale mají buď týden,nebo 15dní,tady od nás,chci tak 11-12dni,ano s kretou je to všelijaké,a zase jet za mořem a trávit to u bazénu to ne,jsme větší rodina a tak opravdu dlouho vybírám

deniska24
6. led 2016

@tublatanka Na ten Kos na Mitsis jsme také chtěli nejdřív,vycházel lépe oproto jiným destinacím v Řecku i finančně dobře,ale pláž také oblázková...já také hrozně vybírala,ale bohužel nakonec jsem přebrala 😔
celkem přehledná jsou ale i videa od lidí z dovolených na youtube...nebo pak google maps že...taky si vždycky chci nejvíce zmapovat místo,kam jedeme... 🙂 Jak píšeš,chcou za to nemalé peníze,toho lituji z loňské dovolené asi nejvíce ☹ Ty peníze za tu úroveň a služby a ještě moře na nic... 🤐 8dní,dva dospělí a dítě 1,5roku all incl.za 33 000 🙄
My teď zvažujeme a "mapujeme terén" v Chorvatsku nebo Itálii ale autem...malá už má dva roky,takže se musí koupit letenka a to už finančně nedáme,navíc po té loňké zkušenosti 😖

lesni_vila
18. led 2016

Byli jsme v září s klukama (v té době 20.měsíců) v hotelu Rodos Princess, který se nachází hned vedle resortu Rodos Mitsis Maris. A bylo to úplně super. Vlastní pláž s hrubým pískem, ale děti měli boty do vody takže nebyl problém. Moře teplé takže v něm kluci vydrželi klidně i 40 minut. Ale nejvíc si užívali tobogány a hřiště.

tublatanka
autor
19. led 2016

Děkuji,ano,také jsme ho kalkulovali, letos by nás vyšel přes 100tis,je to síla..proto když už člověk dá za dovku v Evropě tuto částku, takž zklamán být nechce.

lesni_vila
20. led 2016

Čekali jsme na last minut. A pořídili jsme jej na 12 dní od ČEDOKu 2 dospělí + 2 děti do 2 let za 41 tisíc.

tublatanka
autor
20. led 2016

Ano to je risk,že vyjde ten hotel co chceme..my chceme prázdniny,jvuli dětem, jenže letos bude recko plně Rusů,když mají zákaz Egypt,Turecko, a i tak,koupit First se slevou a taková cena..my už ale bohužel máme platící děti, nejstarší už je mnohdy brána jako dospělá..takže se uvidí.

tublatanka
autor
20. led 2016

@lesni_vila bez platících dětí, to bych neváhala