Holky,byl někdo v tomto hotelu?jde mi o pláž, mám neplavce, zda je pozvolný vstup,mitsis je i na Krétě, za info o tamní pláži děkuji
Ahoj,děkuji,ano hotel super,a díky za info,ještě jsem ho nevybrala,to je tedy nic moc,hlavně mi jde plaz,takže asi ještě budu jinde.
@tublatanka Nás ta pláž opravdu moc zklamala.... 😔 V moři jsme byli cca čtyřikrát...ledová voda a hlavně ty kameny,jako byli malinké a o to více ostré,mít tam boty do vody,nazuju je 😀 a mega vítr,byli jsme přelom červen červenec ☹
Pokud chceš do řecka,lituju,že jsme nejelina Korfu,je to pevnina,ale bylo tam tepleji jak na Rhodosu v ten čas,podle počasí na netu jsem srovnávala protože ten vítr nás fakt šokoval,Korfu má i písečné pláže tak koukni 😉
Kréta...na tu jsem také slyšela různé recenze a né vždy jen pozitivní 😒
@tublatanka Ale ten Mitsis má opravdu úroveň,je i na Krétě a myslím,že i na Korfu...je to řetězec hotelů v tom Řecku 😉 Známí byli i Egypt atd a Mitsis je tenkrát fakt uchvátil 🙂
Ano,líbi se mi,i ten na kosu, patří mezi dražší,tak aby člověk nebyl zklamán,na Korfu jsem se dívala,ale mají buď týden,nebo 15dní,tady od nás,chci tak 11-12dni,ano s kretou je to všelijaké,a zase jet za mořem a trávit to u bazénu to ne,jsme větší rodina a tak opravdu dlouho vybírám
@tublatanka Na ten Kos na Mitsis jsme také chtěli nejdřív,vycházel lépe oproto jiným destinacím v Řecku i finančně dobře,ale pláž také oblázková...já také hrozně vybírala,ale bohužel nakonec jsem přebrala 😔
celkem přehledná jsou ale i videa od lidí z dovolených na youtube...nebo pak google maps že...taky si vždycky chci nejvíce zmapovat místo,kam jedeme... 🙂 Jak píšeš,chcou za to nemalé peníze,toho lituji z loňské dovolené asi nejvíce ☹ Ty peníze za tu úroveň a služby a ještě moře na nic... 🤐 8dní,dva dospělí a dítě 1,5roku all incl.za 33 000 🙄
My teď zvažujeme a "mapujeme terén" v Chorvatsku nebo Itálii ale autem...malá už má dva roky,takže se musí koupit letenka a to už finančně nedáme,navíc po té loňké zkušenosti 😖
Byli jsme v září s klukama (v té době 20.měsíců) v hotelu Rodos Princess, který se nachází hned vedle resortu Rodos Mitsis Maris. A bylo to úplně super. Vlastní pláž s hrubým pískem, ale děti měli boty do vody takže nebyl problém. Moře teplé takže v něm kluci vydrželi klidně i 40 minut. Ale nejvíc si užívali tobogány a hřiště.
Děkuji,ano,také jsme ho kalkulovali, letos by nás vyšel přes 100tis,je to síla..proto když už člověk dá za dovku v Evropě tuto částku, takž zklamán být nechce.
Čekali jsme na last minut. A pořídili jsme jej na 12 dní od ČEDOKu 2 dospělí + 2 děti do 2 let za 41 tisíc.
Ano to je risk,že vyjde ten hotel co chceme..my chceme prázdniny,jvuli dětem, jenže letos bude recko plně Rusů,když mají zákaz Egypt,Turecko, a i tak,koupit First se slevou a taková cena..my už ale bohužel máme platící děti, nejstarší už je mnohdy brána jako dospělá..takže se uvidí.
@lesni_vila bez platících dětí, to bych neváhala
@tublatanka My byli loni na Rhodosu,kolem Mitsis jsme projížděli..jako hotel top,všichni chváli,skvělé služby,vypadal krásně...Ale pláž.... ☹ Šutry a šutry,my byli teda Afandou beach,není to o moc daleko od Mitsis a ani ten vstup nebyl moc pozvolný,spíš naopak.