Chtěli by jsme letět letos do hotelu Admiral Tsilivi na Zakynthosu nebyl tu někdo. Zajímalo by mne jak jste byli spokojení. Děkuji 🙂
Děkuji,auto si určitě chceme půjčit a projet se po ostrově. 🙂
Ahoj, sice to není úplně k tématu, ale my jsme byli na Zakynthosu v hotelu Poseidon Beach v Laganasu a byli jsme moc spokojeni. Je to přímo u písčité pláže, vhodné pro děti (bylo tam dost rodin s dětmi), na kraji Laganasu, takže mimo rušné centrum. Fakt doporučuji 😉
ano,to misto i hotel je fajnovy,byla tam loni kamaradka s malou dcerkou, take jsem spise pro ten jih ostrova,ale to uz je muj osobni nazor.
@alca321 Laganas je hlucne v tom centru, kde jsou ruzne hospudky, ale tenhle hotel je na kraji Laganasu, cca 10 min. chuze od toho centra. Taky jsem z toho mela obavy, ale fakt tam byl klid. Byli jsme tam posledni tyden v srpnu. Hotel je primo u plaze, je tam hraci koutek a brouzdaliste pro deti. Z Laganasu jezdil nizky bus do hlavniho mesta .
@alca321 ahojky my jsme tam byli loni :o) no kdybych se měla rozhodovat, zda jet znovu, tak asi ne :o) ale je to možná tím, že pravidelně nejezdíme na dovču a naposledy jsme byli jen sami ještě dva s manželem v Egyptě a tam to bylo o něčem jiném - areál, nádherná pláž a moře 🙂 V tomto hotelu bylo dobré jídlo, samo, že se opakuje, ale to asi všude, ale nám nevadilo. mají tam dva bazény, i pro nejmenší, takže malá se dost vyřádila, ale moře a pláž (neplacená) teda nic moc :( první den jsem byla teda dost zaskočená, než jsem si zvykla :o) navíc my jsme tam byli, když malá ještě neměla dva ročky a ubytovali nás do posledního patra nad podium, kde probíhal večerní program, takže po dvou dnech přemlouvání, nás přemístili do klidnější části hned přízemí u dětského bazénu. Navíc v tom prvním pokoji nám večer netekla voda, pač nebyl tlak a teplá vůbec! A to dětské hriště, co mají na fotkách vypadá v reálu uplně jinak, neupravené a špinavé! Super je, že tam mají české animátorky a celkově je tam dost čechů 🙂 A ještě mám jednu výhradu, my jsme si vb cestovce zaplatili příplatek za lepší pokoj, ale ty lepší pokoje tam nejsou, jsou to malé zimry a jelikož jsme jeli tři dospělí, takže v jednom pokoji byla manželská pokoj, přistýlka a golfky, tak jsme se vůbec nehli, ty pokoje tam mají fakt šílené! Takže na závěr, patříme mezi nenáročné klienty, takže dovolenou jsme si užili (když jsem pominula pár nedostatků) :o)
dobry den,Zakynthos je uzasny ostrov,chce si to ale koupit mapku ci na netu predem pohledat a alespon trosku ho procestovat, byl by hrich kdyby ne. My jsme ho procestovali krizem krazem, ale nemeli jsme jeste ditko v tu dobu. jih ostrova je pro me krasnejsi,ale je to spise o tom,jake kdo ma pozadavky a co preferuje. Odpoved na svou otazku naleznete nejlepe zde: (snad se mi podari pres telefon dat spravny odkaz) http://recenze-hotelu.invia.cz/?nl_country_id=-...