Ahoj, kam byste doporučili jet v Česku na dovolenou? Loni jsme byli s manželem na konci června na 3 dny v Adršpachu v malém penzionu s polopenzí a bylo to úplně super. Letos bysme chtěli někam taky, ale vůbec nevím co a jak v těhu, zatím jsem v 7tt. Může se v těhotenství na wellness pobyt nebo ne?
@themuffin v tehotenstvi se termaly vubec nedoporucuju,hlavne ae nedoporucuje se koupat ve vode teplejsi nez je 36 stupnu...a v tech bazenech ty bakterie vselijake,takze bez tehotenskych tamponu vubec ne...
@themuffin Já byla na wellness ve 34tt. Ve vířivce jsem byla chvíli ve vodě, chvíli jen ponořené nohy. Bazén měli ledový, takže tam jsem nebyla schopná vlézt. Měli jsme v ceně masáž,paní mi namasírovala nohy a ruce. Jinak procházky, odpočinek a dobré jídlo... Proč ne 😊
Wellness raději ne. Jinak já ve čtvrtém měsíci prochodila Jeseníky, takže když ti bude dobre, tak můžeš kamkoliv ;)
@themuffin já byla v 7-8.tt s manželem na horách lyžovat a pak 3 týdny před porodem jsme si udělali víkendovou okružní poznávací jízdu Praha-Křivoklát-Hluboká nad Vltavou-Český Krumlov 😁 všechno jsem s tím bachorem odchodila pěšky 😁😉 takže dovolenou si určitě dopřejte, ale s wellness bych byla opatrná i kvůli breberám, co v té vodě mohou být 😉
@themuffin na welnesko bych nejela .. minimum maseru umí masáže pro tehotny a teplejší voda než je teplota těla taky dobra není …takže tam toho pak moc nezbude .. my jsme byli v Praze a Liberci na dovolené 🤩
@themuffin My jsme byli ve 4. měsíci ve Svaté Kateřině, dělají tam masáže pro těhotné, udělali mi tam super jemnou kosmetiku. Čistého bazénu bych se nebála, riziko je spíš u rybníka, kde ve vodě může být kde co. Chlorovaná voda je v pohodě a těhotným se naopak bazén a cvičení v bazénu doporučuje. Byla jsem i ve vířivce. Celé těhotenství jsem se koupala normálně ve vaně. Pokud ta voda není vařicí, tak to nevadí. Za mě super relax 🙂 Chodit jsem zvládala do 7. měsíce. V osmém jsem se začala zadýchávat a malý začal tlačit na močák tak, že jsem co půl hodiny musela na malou, což mě v procházkách a výletech pak už dost limitovalo.
Já byla na wellness pobytu v nějakém 21tt, byli jsme ve vile Regenhart v Jeseníku. Masáž jsem měla objednanou těhotenskou, ve vířivce jsem to střídala, že jsem byla chvíli ponořená, chvíli jsem si jen čvachtala nohy. Jinak jsem samozřejmě nechodila do sauny ale v bazénu jsem plavala, i když mi to už moc nešlo 😁 přes den jsme s manželem chodívali na procházky.