Pěkný večer, maminky. Potřebuji poradit. Rozhodli jsme se, že bychom chtěli v létě na dovolenou do Řecka. Ale... nikdy jsme nikde neletěli, jeli jsme jen autem do Chorvatska. Takže potřebuju tipy a rady. Pojedou s námi děti ve věku 9 a 5 let. Takže, kde jste byli a líbilo se vám i dětem? Chceme jen písečnou pláž, hotel s all inclusive. Nevíme ani, který ostrov si vybrat, takže potřebujeme fakt poradit všechno 😀 Děkuji.
Myslíte, že v Řecku bude ještě v říjnu hezky? mám termín v březnu a myslím, že s půlročním bychom to zvládli, jen nevím, jestli to má cenu na podzim plánovat, aby nebyla zima
@vladanamatous byli jsme loni poslední týden v září na Zakynthosu a teplo tam bylo. Myslím, že začátek října by ještě mohl být pěkný.
@vladanamatous Říká se, že ještě v říjnu je to fajn, já byla jednou koncem září na Krétě a nádhera, ještě teploučko a jindy na Zakynthosu a propršelo mi to tam.
Byli jsme v létě na Rhodosu, Ialyssos, hotel Sunshine Rhodos. Syn mel v lete 6 let, moc se nam libilo, ale oblazkova pláž, ale u hotelu 3 bazeny. Delali jsme vylety busem 5 minut do hl. města a tam to bylo úžasne. Krasna dovca. Klidně pošlu foto v případě zájmu. Predtim jsme byli v Turecku, Side.. to bylo lepší, za stejnou cenu je Turecko lepší, ale uz jsem nechtela zase do Turecka.
Jezdím do Řecka obvykle několikrát za rok. Hezká písečná pláž pro děti a klídek je např. na ostrově Rhodos v městečku Kolymbia. Tak se mi líbí moc. Naopak, pokud by děcka chtěla řádit na tobogánech, doporučuji ostrov Korfu a konkrétně hotel Aqualand Resort. Taky Kréta je nádherná, ono Řecko je celé nádherné, tam neuděláš chybu nikde.