Ahoj holky, nebyl jste někdo v Polsku u more, kde je skvely vyžití pro deti, u plaze ci velmi blizko. Jake tam je more a plaze? Ke konci cervence mam termin, ale hrozne bych jela někam na kratkou dovcu , letadlem uz to nedavam a k polskymu moři je to cca 6h. Urcite bych chtela hotel s polopenzi. Spis premyslim nahlas, nevim jestli mi to doma projde, tak prosim postrehy a zkusenosti 🤣🍀🍀🙏 děkuji moc
@zuzaaaaa my byli taky v kempu (mimochodem to tam bylo uzasne - chatky v lese, pohoda, klid, soukromi) a moc jsme si to uzili. Meli jsme stesti na super pocasi, za nas lepsi nez chorvatsko! Stravovani jsme tedy meli vlastni, ale hodne jsme jedli "venku", takze u plotny jsem fakt nestála
S místem neporadím. Ale kolegyně(polky) jezdí všechny jenom k nim moři. Nicméně vloni jely dvě kolegynky v rozmezí 2 týdnů, jedna přijela neskutečně opálená, a druhá rám celou dobu seděla v zimní bundě. Takže to je o štěstí jaké počasí chytneš. Tak jen tak mimk tvoji otázku 🙂
@zuzaaaaa my byli asi 3 roky zpět v Jestrzebie Gore a super, cesta utíká rychle, celou dobu po dálnici a pak už jen kousek do města. Pláž krásná, dlouhá, stánky s občerstvením, palačinky atd.. ve městě bylo taky co dělat/my už teda jeli s puberťáky/ všude plno obchůdků, stánků, barů a restaurací, vím že i pro menší děti tam byly skákací hrady a tak.
Lokalita skvělá- kousek na poloostrov Hel - stojí za to, do Gdanska i Gdyne.
Celé polské pobřeží je krásné, všude se dá něco najít. Nejvíc se mi líbilo buď na Helu nebo na druhém konci Międzyzdroje a okolí. s ubytováním neporadím, my byli v kempech.
Holky a není tam studené moře?
Dovolena v Polsku super, byli jsme u more v Gdansku a pak na poloostrove Hel. More studenejsi ale hlavne jsou tam meduzy. A to dost. Takze za nas jsme se tam moc neokoupali. Jen nevim jestli jsou tam porad nebo jsme na ne meli stesti. Jinak v mori nic.
@klaari Myslim, ze tento Holiday Resort "VIKING"
+48 609 061 067
https://maps.app.goo.gl/zVnFGJDtMWQvdryX6?g_st=ic
@zuzaaaaa byla kamarádka ale v kempu, takže moc neporadím. Jen řeknu, že se jí to tam hrozně líbilo, i když říkala, že měli chladněji