Ahoj holky, plánuju létní dovolenou, nejspíš v červenci, a chtěla bych se podívat do Holandska. Jen neznám nikoho a ani nevím kde pořádně hledat, abych zjistila jaké místo je pro nás nejlepší. Jedeme s klukama 11 a 10 let, takže pro ně bych chtěla určitě někde u vody, ale taky bych chtěla vidět to pravý Holandsko - mlýny - kytky a tak 😎 . Fajn by byl nějaký kemp s bungalovem a kdyby měl sportovní vyžití, tak úplně super. Neznáte to tam? Nemáte nějaký tipy? Děkuju moc za rady 🙂
Ahoj, to by jsi byla moooc hodná. Já nikoho právě neznám. Nemusel by to být třeba konkrétní kemp nebo tak, ale aspoň část Holandska a nebo třeba město a já už bych aspoň věděla, kde mám hledat ubytování. Ano pojedeme autem 😉. Děkuju moc
Tohle je asi tak obecný dotaz, jako kam jet na dovolenou v ČR, když bys chtěla pít pivo, jíst knedlíky a chodit do lesa 🙂
Pokud jde o klasickou dovolenou u vody, tedy tady myslíš asi Severní moře, není to asi ideální volba. Z celého roku je v celém Nizozemí jen asi deset dní, kdy nefouká vítr a i v červenci tam není nijak zvlášť teplo. Na pobřeží je to samá bouřka.
Nizozemí rozhodně doporučuji jako poznávací dovolenou (my jezdíme na lodi po kanálech) s městy jako Utrecht, Rotterdam, Harlem, ta považuji osobně za nejkrásnější. A pokud tě zajímá jen Holandsko, pak bych volila spíš Severní než Jižní. Ale i tak, teploty v létě se nevydrápou přes 25°C
No, každopádně bych podle tvého příspěvku bych hlavně poradila si nejprve o zemi vůbec něco přečíst, geografie je poměrně jasná a velice rychle si vybereš část, která tě nejvíc zaujme 🙂 Je to nádherná země, nikde ani kopeček a žijí tam báječní lidé..
@mardzanka26 Ok, zkusím jí cinknout, snad se k něčemu vyhejká 😄 Jinak dnes večer na Čt2 dávali od 20.00 Na cestě po Nizozemí, na netu by to šlo určitě zkouknout. Jako ochutnávku a inspiraci 😊 Taky doporučuji buď koupit nebo půjčit v knihovně průvodce (třeba Lonely Planet). Tam se taky hodně dozvíš. Dám vědět, jakmile se něco dozvím 😊
U jake vody myslis? Je tam severni more a kosa ;D jezdivam tam pomerbe casto,ale ubytovani mam v Brusselu. Coz ale s pocasim vyjde na stejno. Jinak tulipany, mlyny tam uvidis vsude. Je to klise ale ja miluju Amsterdam,takze bych volila nekde min.pobliz.
Holky děkuju Vám za jaký koliv názor 😊, třeba to nakonec odpiskam a nebo tam pojedeme třeba jen na dvě noci. Budeme 14 dní ve Švýcarsku a mě napadlo na týden odjet do Holandska 😊. Právě že jsem o něm četla a to počasí mě taky zarazilo 😊 a když furt koukám jak je tam teď, tak jsem tomu nechtěla nějak věřit 😀. Pak ještě jedeme na Francouzskou riviéru a do Benátek , takže snad si tepla a vody užijeme 😉. Děkuju Vám všem
Ahoj, já neporadím, ale mám v Holandsku kámošku, bydlí tam už tak 4. rokem, má 3 děti, tak bych se jí mohla zeptat, určitě by měla nějaké tipy. Dopravu tipuji, že byste měli vlastní auto, že? Tak kdyžtak písni 😊