Snad tu to téma nikde není - poradíte penzion nebo ubytování v soukromí vhodné pro roční mimi? V ČR za slušnou cenu 🙂 Takže né moc dlouhé výlety, ale spíš dobrý dětský koutek?
www.sumavous.cz
Pro děti super, jen jídlo nestojí za moc.
penzion uko v liberci 🙂 my si to tam užili a mají tam vše co matka potřebuje rpo dítě 🙂
Penzion Permoník 😉
No zatím vypadá nejlíp ten Šumavous - pro roční mimi ideální ta herna 🙂 Prolízačky a písek jsou nám zatím na nic 😒 Jenom mě děsí ta vzdálenost, z Brna to máme 260 km.... takhle něco podobnýho třeba v Jeseníkách nebo Beskydech by nebylo? 😅
Tak zkus pohledat...Petříkov,Ramzová🙂,Ostružná 😉
My byli loni v tom Adržpachu a užili jsme si to. Nepotřebovali jsme písek a ani d.koutek. Ráno jsme vypadly na výlet, koupání a tak a večer doma (v penzionu) u bazénu. Pohoda a klídek.
TY chceš přímo u toho penzionu zázemí?
Pavli, hledám jak divá 😀 Chci zázemí proto, kyby pršelo, tak s malou zcvoknu 😀 Takže vnitřní herna by byla super pojistka 😉
Ahoj holky, taky plánujeme dovču po ČR 🙂 chtěla jsem původně do Maďarska, ale kvůli mému těhu jsem to přehodnotila, co kdyby se něco stalo, abych se dorozumněla 😀
nicméně já bych dovču ne moc na horách...aby se dali výlety podnikat s kočárem, taky aby bylo teplo na koupání, takže někde kde je bazének i pro děti... 🙂
http://www.uko.cz/obsah.php?lang=1&kat=1&id=1&m=1 letos tam opět na pár dní pojedem 🙂
mkr...super penzion a v okolí spousta výletů, hned jsem rezervovala ubytování 😵 😵 😵 Díky
marrei to jo.Když prší,tak je to na cvok house 😅
Nám na dovči pršelo 2 x. Jednou jsme byli v Polici n.M v Merkuru a podruhé v podzemních krytech. A malý v pohodě. Jinak jsme koukali na telku a tak...zázemí jsme měli jako doma.
mkr
moc krásné.Vážně!!
My letos letíme do Bulharska, ale př.rok by ty Jizerky nebyly špatný 😉
Pro rodinky s dětmi vřele doporučuji Penzion U Hrádku na Jižní Moravě.
Pro děti mají spoustu věcí na půjčení , venkovní dětské hřiště , pískoviště a
výborné jídlo a vínko 🙂 🙂 www.penzionuhradku.cz
Holky, my byli loni v půlce srpna v Beskydech, na Horní Bečvě, naprostá nádhera... Byli jsme celá parta a užili jsme si to parádně... Bylo nádherně, teplo, každý den koupání, procházky (i s kočárem se daly zvládnout, v tlačení do kopce jsme se střídali), výlety, grilovačky, večerní a noční posezení... fakt paráda, pořád na to všichni vzpomínáme u fotek...
Jo, ještě jsem chtěla dodat, že dětský koutek (vnitřní) tam nebyl, jinak ale pískoviště, houpačky, prolízačky, klouzačky, trampolínky... On takovej menší koutek byl na zahrádce každé hospody nebo u koupališť... ale vzhledem k tomu, že kolem byl les se spoustou pařezů a spadaných větví, který imitovaly prolízačky, tak ani moc nebyly potřeba... Naší Evi ovšem už byly necelé dva roky, roční prcek je na to ještě asi malej...
malovani: a v jakem penzionu jste byli??
My jsme nebyli v penzionu, byli jsme v rekreačním zařízení od jedné společnosti...
Penzion u Hrádku je naprosto skvělej jedeme i s roční holčičkou , mám se na Jižní moravě strašně líbí, a máme vyzkoušený opravdu mají vše pro miminka a skvělý přístup a výborná kuchyně. Vřele doporučuji 😉
Ahoj, poradil by mi nekdo pension nebo i mensi chatku/chalupu na pronajem, aby to bylo kolem hodky od prahy?pro holcicky 1,5 a 2,5roku, idealne se zahradkou a moznosti kratkych vyletu s kocarkem po okoli.
Ahojte holky, ráda bych někam jela na kratší dovču - třeba jen na 3-4 dny s 9-ti měsíčním mimčem..nemáte prosím nějaké tipy na nejúžasnější baby-friendy zařízení, pokud možno s dětskou herničkou a pokud by tam byl vnitřní bazén, tak není nad čím váhat!! díí!
http://www.hotel-stary-mlyn.com/rokytnice-nad-j...
maximální spokojenost, ideální pro děti, postýlku půjčí zdarma, jídelní židličky k dispozici, dětský koutek, dětské hřiště.
Ahojky posouvam tema a aktualizuji, potrebovala bych nejake tipy na dobre ubytovani, kde je to hlavne prispusobeno detem, kde maji vnitrni bazen, nejakou hernu pro deti (detsky koutek), nejake zajimavosti v okoli...diky za tipy...
jsme z Brna, tak aby to nebylo na druhe strane CR 😀
Vendulko my byli na konci dubna na víkend v hotelu Podlesí www.hotelpodlesi.cz je to za Novým městem na Moravě...v hotelu vnitřní bazén (a fakt teploučkej), venkovní bazén, venku pískoviště, houpačky, domečky, v restaračce dětský koutek...kousek od hotelu, koně, kozy...3 km Blatiny - kozy, koně, krásné dětské hřiště...
tak třeba se to bude někomu hodit...my byli spokojení
gimulka, teda vypada to nadherne jen nevim, jestli to pro nas neni drahe ☹ ...ale jinak je to paradni, diky za tip 🙂
Jinak přidávám pár tipů co jsem si psala když to holky chválily na MMB
Jizerky:
www.hotelpeklo.cz
www.penzion-uko.cz
www.penzionfiloun.cz
www.usadilku.cz
Krkonoše
www.relaxpark.cz Pec pod Sněžkou
www.sneznasova.cz pro děcka
www.pensionalois.cz
www.boruvka.cz
http://www.portasky.cz
Moravský kras
www.novy-svet.cz
Žďárské vrchy
www.navysocine.penzion.com
www.ubytovani-penzion-vysosina.cz
www.hotelpodlesi.cz
Vendulko my měli zrovna to levnější ubytování se společnejma sociálama, na víkend to stačilo...
marr, my byli loni s ročním Aleškem v Adršpachách. Dětský koutek tam teda nebyl, ale vše super 😉
Odkaz: http://www.apartmankolisko.net/