Ahoj holky, máte nějaké tipy na zajímavá místa v Chorvatsku?
Ahoj, já tam byla teda jen 2x, jednou v Brele, jednou v Igrane, obojí je na Makarské. Obě dvě místa byla krásná, ale Brela strasne přeplněná, je to jedno z prvních letovisek na Makarské, je lepší pokud můžete jet níže. V Igrane byla hlavní pláž vhodná pro deti a pak jeste kousek dál "divočejší plážů", kde bylo méně lidí. Také letovisko Živogošce patří k tem méne navstevovaným, sousedí s Igrane...Jinak jsme navstívili i ostrov Hvar a ostrov Brač. Na Brači letovisko Sumartin a přišlo mi to jako ráj na zemi, tak čistou vodu jsem nevidela, strasne málo lidí tam tehdy bylo, ale je fakt ze pláze spíš oblázkové ale videla sem tam i pláze kde byla mělká voda. V rámci výletu potom jeste v Drveniku sme byli, ale tam taky dost prelidneno, ale voda téz krásná, mimo hlavní pláz jsem ve vode videla teda dost jezků. Taky jsme projízdeli Omisem, tak hnusné mesto to je, ze tam bych teda nejela, strasne sedivé, vím ze je taky doporučované na rodinnou dovolenou, ale mne se nelíbilo teda vůbec.
My jedeme letod po treti do Igrane 🙂
My jezdime pravidelne do nerezinu. Ted jsme tady a opet bez jedine vytky 🙂
Ahoj,jestli na rodinnou dovolenou tak za mně je opravdu překrásný Šibenik (klidné kulturní městečko,ale žádný noční život) nebo Hvar (krásný ostrov,trošku dražší,v hlavním městě se nenudíte+doporučuji výlet lodičkou na přilehlé ostrovi,voda tyrkysová) a nebo kolem Dubrovníku. Blíž k CZ třeba Pag.
Právě jsme v Medulinu u Puly a je to tu super, na pláži si muzeme vybrat jestli chceme být na písku, oblázky nebo velkých kamenech, more super mělké, ještě v cca 100 mám vodu po kolena, takže děti (3 a 5) jsou spokojené, jezovky žádné, malé mušličky a šnečci ano, ideální. Manžel nešetří superlativy že jsem to dobré vybrala.