Milé ženy, ptám se, protože jsem slyšela, že když budu chtít jet na dovolenou za hranice této republiky tak mě pojišťovna nepojisti. Jen sem se bavila s pár známýma a řekli mi, že ať zůstanu raději v ČR, že mě žádná pojišťovna jako těhotnou nepojistí. Je tomu opravdu tak?
Přeji hezký zbytek dne 🙂
Ano pojistí. Zadala jsem do googlu a našla například tohle: http://www.ervpojistovna.cz/cs/cestovni-pojiste...
ja byla ve 3m v rakousku a žádný problem s pojištěním nebyl. 😉
@eldrag s poistenim je problem, tehotenstvo znamena pre poistovne riziko...cestovne poistenie nie je len na urazy ale na akukolvek zdr.starostlivost v zahranici
@janinka92 je jedna poistovna - tusim evropska? ktora poistuje tehotne do 2 mesiacov pred porodom, potom uz ani ona nie...takze v 5.mesiaci by si nemala mat problem
V 8.mesici jsem byla v nemecku a pojistena.
Holky spadl mi kámen ze srdce 🙂
Jste moc hodné a každé z Vás děkuji za odpověď :-*
S tím pojištěním se to má tak, že matku samozřejmě bez problémů pojistí, ale nepojistí plod. Takže pokud by se stalo, že bys začala předčasně rodit (od 24. tt), tak náklady na záchranu dítěte budeš hradit Ty, tudíž od uvedeného 24. tt se nedoporučuje jezdit za hranice z tohoto důvodu.
pojistí, ale v podmínkách je evedeno, něco jak píšou nade mnou, že komplikace těhotenství, porod a tak nehradí... já byly někdy ve 7měsíci v Německu a pojištěná 🙂
zahraniční pojištění je na úrazy atd... takže nevidím důvod proč by nepojistily.