Ahoj mamky, doporučte mi nějaké hezké místo u moře, nejlépe Řecko, s ročním prckem.. Chtěli bychom letět v červnu.
Pokud dáte přímo název hotelu, apartmánu budete skvělé. Děkuji 🙂
No tak to se nedivím, že to nedoporučujete, já mít takovou zkušenost také nedoporucim..
Znám pár lidí co letělo a vše bylo ok..
Chtěla bych zarucene doporučení přímo od někoho kdo tam byl, abych se vyhla přehrabovani milionu hotelu..
Ale i tak děkuji za komentář 🙂
Mám podobný problém. Přítel chce jet v létě s naším prckem taky k moři (ještě neude mít ani rok), já mu to rozmlouvám, protože já u moře ještě nebyla, takže absolutně nevím co mě čeká a ještě k tomu s takovým prckem??? Se zbláznil, ještě neříkal kam chce jet, ale snad ho přemluvím ať jedeme až za rok
@zuzkaom vybrali jsme na doporučení jeden z nejdražších hotelů, pokoje čisté a jídlo fajn, ale dle dr nám nesedl olivový olej v každém jídle, kterému se nedá vyhnout. Doma sice používáme, ale mnohem míň než oni. Dcera se nebojí vody, takže pro ni super, pro nás stres. I u hotelu viděla bazen a vrhala se do něj po hlavě. Jo a kufry dorazily až za dva dny, v Praze je nenaložili. Letěli jsme naštěstí přímo a cestovka to byla Blue Style. Zástupce na místě se snažil a byl super.
hotel nedoporučím, ale věku bych se nebála. My byli prvně u moře, když bylo mladšímu 7 měsíců. Byli jsme v Bulharsku v Nessebaru. a super. Večer jsme synka šupli do kočárku a tradá do historického centra, krásně se udrndal, spinkal, no nádhera. A to samé na pláži. V poledne nakojit, pár kroků s kočárkem a já 2 hodinky četba pod slunečníkem a synátor spal ve stínu jak medvídě. tedy za mě - žádné obavy. U staršího mě rodina zlomila jeli jsme až když mu bylo 19 měsíců, nyní mě to trochu mrzí, že jsme si mohli užívat víc 🙂
prvne jsme byli v chorvatsku kdyz bylo ele tri a pul mesice, jeli jsme autem. naprosta pohoda - cestu prospala, kde ji clovek polozil, tam ji nasel, kojeni bez prace, v mori se nekoupala.
loni jsme byli dvakrat - jednou v chorvatsku v 15m, podruhe na baltu v 13m, taky pohoda, ale uz jsme museli hlidat, panc se presouvala, cachtala a zkoumala co se dalo.
veku bych se vubec nebala, s takovym mrnochem je to fakt mnohem jednodussi a vetsi leharo nez s vetsim ditkem.
@jitavrtule
@medved09 Fakt holky? Tak se asi nechám překecat.... 3,5 měsíce - čučím s takovým prckem...obdivuju
@monulec nech, fakt. hele dokud dite nechodi - pul prace. dokud nemluvi a neodmlouva - druha pulka prace pryc z tvych beder 😀
ted mate na dlouhou dobu posledni moznost si uzit dovolenou podle sebe vy dva dospeli, mrnous se jeste prizpusobi, navic dost casu prospi, budete mit cas i na sebe navzajem.
loni to bylo super, aby to neznelo, ze ne, ale uz precejen elinka v 15 mesicich tolik nespala, behala, clovek ji musel porad hlidat, panc zdrhala po kempu (loni uz jsme byli s obytakem, predloni v apartmanu, jsme se jeste bali - zbytecne), u vody se cachtala porad. Bylo to kouzelny, protoze uz si to taky uzivala, ale zas uz jsme museli program prizpusobit hlavne ji . takze prevazne valecka u vody, vylety se moc nedaly, coz ten rok predtim s kocarem uplne v klidu. fakt se neboj. more je skvely, nasosate si vitamin D, jestli mate moznost jet, nevahej!
To jste mi moc nepomohli děvčata 😀 ale nevadí každá zkušenost dobra.. Diky.. Kdyztak vám dám vědět kde jsme nakonec byli a jak to dopadlo. Mějte se fajn🙂
Obdivuji všechny, kdo jedou s malým dítětem takhle k moři. My byli poprve ve dvou letech a bylo to děsný. Letěki jsme na Zakynthos, hotel byl super, ale služby děs, chytli jsme všichni průjem a z 10 dnů jsme měli v pohodě 4. Takže u druhého jezdíme jen po republice nebo do Rakouska. Tak ať vám to vyjde! Držím pěsti.