Hezký den, zjistila jsem, že už je pomalu pozdě na rezervaci dovolené, a protože po delší době chceme někam vyrazit v nové rodinné sestavě, zeptám se na radu zkušených maminek 🙂.
Máme 2 děti (v létě 4 roky a půl roku) a rádi bysme k moři. Manžel si přeje letecky, auto v místě si půjčovat nechceme, max.na pár dní. Hledáme tedy nějaké místo ne moc daleko od letiště, aby tam byl aspoň nějaký bazén (nebo něco pro malé
děti), destinaci neřešíme (spíš teda něco blíž - Řecko, Itálie), řešíme spíš cenu (rádi budem na hezkém místě, ale nemusí to být 5ti hvězdičkový hotel). Takže prosím, kdo má nějaký tip nebo zkušenost, sem s tím!
Moc děkuju.
@nazka moc dekuju, manžel miluje Řecko a tohle vypadá krásně...
@fifinka2020 my máme taky Řecko nejradši. Je to blízko a takový krásný čistý moře. Plus evropská kultura (s dětmi to vyžaduju, kdyby něco..)
@fifinka2020 a ještě dodám, že půjčí dětskou postýlku zdarma.
@fifinka2020 Turecko je s malymi detmi skvele,pak treba Kreta 🙂
@fifinka2020 Řecko, Samos. Blue style resort. 15min od letiště, jídlo super, dětské hřiště, dětský bazén a hlavně pláž u hotelu? Lepší jsem neviděla pro děti. Klidná zátoka. Do "města" se dá dojít dětskou chůzi za 15,20 minut. Tam je velké hřiště, lodě, restaurace, atd.. Plus nemocnice nad hotelem je taková po lehka jistota "kdyby něco". My si půjčili i auto, našla jsem neofiko půjčovnu za pár korun.. I ostatní pláže jsou tam krásně. Hotel čistý, personál strašně milý. Jela bych hned znovu ♥️