Dovolená u moře - Itálie

jonl
31. pro 2017

Milé maminky, s dcerou 2 roky bychom v létě chtěli jet k mori. Severní Itálie, vlastni doprava. Prosím vás o nějaký tip na apartmán poblíž plaze pro cca 6 osob. Děkuji

chocolady
31. pro 2017

@jonl mozna nemusite az k mori, pekne je i Lago di Garda a ubytovani se tez da sehnat za slusny peniz.. 🙂

jonl
autor
31. pro 2017

@chocolady dekuji, ale chceme k mori🙂

anitram18
31. pro 2017

Bibione - Villagio Mare Blu

sciam
31. pro 2017

Obecně s malými dětmi je super sever Itálie - Caorle, Bibione, Lignano

hz
31. pro 2017

@chocolady mohla bych prosim nejake info o tom Lagu s detmi? projizdeli jsme kolem, kdyz jsme jeli na Korsiku a skoda, ze jsme pospichali na trajekt, jinak bychom se zdrzeli(tehda jeste bez deti).
jake jsou tam vhodne aktivity s detmi?

petrasipkova1
31. pro 2017

Letos jsme byli s dvouletou v Caorle, bomba, nádherné místo,moře, dcerka nadšená.

petronelka20
31. pro 2017

Holky a je v Caorle nejaky kemp? Chteli bychom zkusit dovolenou nebo presneji spis cervnovy prodlouzeny vikend pod stanem. Dovolenou mame koupenou az na prelom cervence a srpna, tak abychom se dostali k mori i driv, bych to spojila rovnou i se slibenou navstevou Benatek 😀

jonl
autor
31. pro 2017

@petrasipkova1 mohla byste mi prosim poslat, kde jste byli ubytovani? Hledám konkrétní tip na ubytování. Děkuji

petrasipkova1
31. pro 2017

@jonl ubytko nedoporučim,nebyla jsem stoprocentně spokojená, jeli jsme k paní co má CK Eva Šulcová,ale kupováno přes firemní cestovku. Koukněte na booking, je tam toho spoustu, nebyli jsme hned u pláže, ale vůbec to nevadilo, město je moc krásné. Byli jsme v části levante.

chocolady
1. led 2018

@hz Na jezere muzete na lodicky, je tam hodne prochazkovych tras s hristi a prulezkama okolo, nebo jestli mate vetsi deti tak do Gardalandu na "kolotoce" , do podvodniho aquaria, nedaleko je taky botanicky park Sigurta - tam maji labyrint, pak je v okoli hodne malych historickych mestecek.. Nebo muzete jet lanovkou na Monte Baldo, podivat se po okoli pekne z vysky..

hz
1. led 2018

@chocolady diky.. mame male deti, ty hory v okoli jezera jsou krasne. nejradeji bychom na feratu😀ale to az deti vice odrostou...

babanci
2. led 2018

Caorle nebo Lignano. Mají modrou vlajku za čistotu moře a na Itálii je to moře opravdu hezké. V Caorle jezdíme do apartmánu Stella d Oro, je blízko u pláže, na hlavní třídě, které se večer uzavírá na pěší zónu a moc pěkné ubytování a v Lignanu se nám líbí třeba apartmán Fiore. Taky 150 metrů k moři. Pokud si chceme večer taky obejít nějaké obchody či restaurace, doporučuji oblast Lignano - Sabbiadoro. Ostatní čtvrti jsou dál od centra dění.

lucyp13
28. led 2018

Krásný camp je lidi do Jesolo ,přímo u moře ,mobil Homér skvěle vybaveny,animační program pro děti,dcera so to užívala báječné,pláž Písek a velmi velmi pozvolný vstup

queenp
28. led 2018

https://hotel.invia.cz/italie/bibione/villaggio...

My vybrali tohle.Syn teď (1,5 roku) je šílený torpédo a vybírali jsme mezonetový apartmán,aby nikomu nedupal nad hlavou.Moc se mi líbí,že je to takové klidnější místo bez hromady lidí.Jak to tam bude vypadat ve skutečnosti uvidíme,ale fakt jsme se na první pohled ,,zamilovali" .

petaov
27. led 2020

Ahoj, našla jsem ubytování na severu Itálie Marina Julia Village. Je to blízko psí pláže a v kempu je také hřiště pro psy, takže předpokládám, že tam budou i ubytovaní. Máte někdo zkušenost? Chceme tam jet s dětmi. V kempu je hodně bazénů a i ty mobilhomy se mi moc líbí. Ale jde mi o to, jestli tam psi neštěkájí v noci a brzy ráno (přes den mi to nevadí) a jestli není moře víc znečištěné, když je poblíž ta psí pláž.

zvedavec2
27. led 2020

@queenp tak co, byli jste tady spokojeni? Diky

queenp
27. led 2020

@zvedavec2 Bylo to super! Měli jsme apartmán, kde byla venku terasa a i kousek trávníku a k silnici to bylo oplocený,co bylo moc fajn vzhledem k děcku, mohl tam trošku běhat a byl v bezpečí. Ale záleží,jakej apartmán byste dostali.Byl to apartmán pro 5 lidí,ale ve 2+1 nám to přišlo tak akorát.V jendý ložnici jsme měli kufry a věci, v druhé jsme spali. Pláž i moře super, bylo to tam opravdu klidný. Vedle nás bydleli 2 němky s 3 malejma klukama,co řádili jak černý ruky.Bála jsem se, že budou malýho budit,ale bylo to super. V 8 šli spát a byl klid. Akorát poslední noc jsme tam měli vedle nový nájemníky a to bylo něco. Ve dvě ráno si snad vybalovali,neustále vrzali dveřma a nábytkem,takže jsme se před cestou moc nevyspali.Ale to je vždycky vabank,jaký budeš mít sousedy. Na svatební cestě na Mallorce jsme měli za sousedy páreček,co se věčně opíjel a pak na sebe řvali, že se zabijou atd...