Zdravím nejste někdo v podobné situaci? Už půl roku máme zaplacenou dovolenou máme, odjíždět příští týden autem. Dovolená už se stornovat nedá a já mám šílený strach z toho, že buď bude hotel zavřený nebo se zavřou hranice, nebo zakáže cestování a podobně. Nejedeme do Itálie! Ale jedeme do Polska, není tam tolik případů koronaviru, ale vždycky se najde někdo nezodpovědný kdo to může šířit dál. Navíc za týden už může být všechno jinak, horší i lepší.... Jsem tak trochu v rozpacích jestli vůbec někam jet. Jenže co ty peníze, na dovolenou jsme šetřili poměrně dlouho a musím říct že to určitě obrečím pokud nám propadnou. Neřešíte někdo podobné dielma?
Řešila jsem něco podobného, ale měli jsme letět na Tenerife. Jelikož je to ostrov a pokud by se stalo, že se zavře letiště/hranice/cokoliv jiného se přihodí, dost blbě by se nám dostávalo zpět. Polsko vlastní dopravou bych nejspíš riskla, vždy můžete sednout do auta a jet zpátky domů, ne? A jak říkáte - za týden se ta situace může úplně změnit, tak bych se pak rozhodla i podle aktuální situace.
My máme koupené Polsko za měsíc... Takže já očekávám všechno, ale pomalu nepředpokládám, že budeme moct odjet, ať už bude překážka na straně ČR nebo Polska...
Zrovna do Polska bych jela klidně, momentálně jsou horší destinace.
No děsí mě že už se tu všechno zavírá... školy, akce, někteří doktoři si u nás vzali záhadně dovolenou 👎 my prostě máme smůlu, podle nás by jste si mohli řídit program.... já i kdybych si koupila tužkový baterky tak se vsadim že dojdu domů a nepůjdou 🤣🤣 myslím že překážka přijde první od Polska a upřímně nechci zůstat někde v karanténě...do hotelu jsem psala a nikdo neodepisuje tak zkusím zítra zavolat.
Manžel jede teďka o víkendu do Polska, ale do hor. Pojedou. Budou mimo civilizaci a spát ve stanu..
tak záleží, co v tom Polsku chcete dělat, jestli nákupy, muzea, jíst v restauraci, apod., tak bych asi nejela. Pokud chcete courat jen někde v přírodě a nákum v marketu, tak je to riziko srovnatelné s ČR a asi bych to riskla
A dilema máš vyřešené 🙂 Nikam tě nepustí 🙂
Jojo, jsou zavrene hranice. Mas to vyresene.
I kdyby ty hranice nezavreli urcite bych za teto situace nikde nevyjizdela...
Je vyřešeno no 🙄 a jsme taky nemocní 😁 ale snad ne koronavirem
@danvitka zavolejte do hotelu, jestli jsou normalne v provozu. Kazdopadne verim, ze kdyby byly nejake prekazky, tak by vas kontaktovali.
Ja bych asi normalne jela.