Poradíte kam na dovcu v ČR s 15 měsíčním mimi? Nejlépe s vlastním vařením nebo aby tam byli na deti připraveni s nějakým koutkem/kuchyňkou, kde muzem udelat jídlo pro dite-ohřát prikrm...
Samozřejmě v lete
ahoj, to co popisujes ma uz dnes snad kazdy kemp, spis bych se ridila tim, kam chci jet = jakou cast republiky chcete navstivit. Az pak bych resila ubytovani. stejne budete vetainu casu mimo ubytovani nebo ne?
S 15 měsíčním dítkem můžeš kamkoliv. Vyber si oblast ČR a hledej penziony, ubytování v soukromí, města mívají odkazy na stránkách. My si oblíbili soukromí, spousta lidí pronajímá část domku, např. dva pokoje, nebo celou bytovou jednotku a výjde to stejně, jako v hotelu. Kuchyňský kout/kuchyň je v podstatě všude, vybavené nádobím, vařičem, mikrovlnou, lednicí. A jak píše @luj89, dnes má tohle i většina kempů, akorát společný.
Kdekoli 🙂 je-li jsme s ročním a s jeho jidlem nebyl žádný problém.. Samozřejmě snídaně, svacinky a obědy jsem pro nej měla připravené, napr. snídáme banán s bílým jogurtem, tak banán jsem měla koupený a jogurt má většina hotelů, penzionů na švédském stole.. Obědy nebyl problém poprosit, ať mi to prihrejou a to kdekoli, i v restauraci,když jsme se zastavovali na jidlo...
S ani ne rocni dcerou jsme taky jezdili skoro kamkoliv. Apartman s kuchynkou nebo pokoj s kuchynskym koutem se da sehnat celkem snadno. Musite jen vybrat kam 🙂 Za nas muzu doporucit treba penzion U zvonicky ve Straznem v Krkonosich, penzion U barana v Beskydech nebo penzion Hradebni v Telci. Do prvniho a tretiho jsme se vratili a asi i budem nadale vracet 🙂 do toho prostredniho mame taky v planu jeste nekdy zavitat 🙂
přesně tak jak je již psáno, my jezdíme s dcerkou od mala, byla už na spoustě dovolených a prodloužených víkendů. Nikde není problém o cokoliv požádat, má navíc dietní opatření, všude mi vycházejí co nejvíce vstříc, v restauraci kam jdeme my na oběd bez problémů ohřáli skleničku, donesli lžičku, prostě dneska je vše na pohodu. Pár tipů kde se nám líbilo - Penzion Pod Lipami Rokytnice, Perla Jizerské hory, Pomezní boudy, Penzion Alenka Špindlerův Mlýn. Ale jezdíme teda vždy se stravou, polopenzí, nejlépe bufet, odmítám na dovolené zajišťovat stravu, toho mám dost za celý rok 😀
Dobry vecer, za sebe doporucuji penzion Usedlost pod vinohrady v obci Hlohovec (jizni Morava cca 5 km od Lednice a Valtic). Byli jsme s manzelem a dcerkou 2,5 loni v lete na tyden. Ubytovani v krasnem apartmanu s oddelenou loznici a obyvakem a kuchynkou, vlastni koupelna a WC, mozno zdarma zapujcit detskou postylku. Cisto, prijemne prostredi, v prizemi restaurace. K dispozici mensi vnitrni bazen a venkovni hriste a trampolina. 95% hostu tvorily rodiny s detmi. Spousta vyletu a zajimavosti v okoli. Ani se nam nechtelo domu.