Dovolená s malou raubířkou. V kolika letech?

katy48
15. zář 2019

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v kolika měsících / letech jste se rozhodli vycestovat s dětmi? Já bych chtěla s naší princeznou příští rok letět na dovolenou, ale je tu jedbo velké ALE.... Nedokáže v klidu sedět ani 10 minut doma nedovedu si nějak představit x hodin v letadle a ani to čekání předtím. Měl jste někdo stejné dítko? Jak jste řešili a v kdy jste se odhodlali cestovat?
Moc děkuji za rady

nazka
16. zář 2019

@katy48 my prvně letěli, když bylo malé 20 měsíců ale teda jen do Řecka. Dvě hodiny v letadle se přežít dají. Navíc my letěli brzy ráno, takže oba lety skoro prospala.
Kamaradka letěla s hodně živou dcerkou v roce do USA. To jsem si moc nedovedla představit, ale zvládli to a rozhodně nikdo u toho žádné trauma neměl.
Na letišti se dítě vždy zabaví, jsou tam dětské koutky a celkově se dítě může pohybovat narozdil od letadla, kde by mělo být pripoutane. Ale všechno se dá 😊

konidana
16. zář 2019

My tedy nelétali ale jezdili jsme vlastním velkým autem. Když ji bylo 9m byli jsme na Korsice. S malými dětmi jsme projezdili skoro celou evropu.

lenkajan
16. zář 2019

My jsme letěli s malým do Řecka v 15 měsících, let skoro tři hodiny. Je taky malé éro, ale dali jsme to. Byl letadlem naprosto fascinovaný a dlouhou chvíli mu zkrátily nové knížky, jídlo a pohádky nahrané v telefonu.

adelka951
16. zář 2019

Letadlo jsme s prvnim dali poprve v necelych dvou letech a s druhou v roce a pul, je fajn si priplatit za sedadla v prvni rede, kde je vic mista a muze si hrat na zemi. A dsli jsme co nejkratsi let, 2 - 3 hodiny.

katy48
autor
16. zář 2019

Tak to jste mě uklidnily. Malý bude příští rok přes 2 roky kdyz bysme letěli a samozřejmě plánuji Řecko nebo Španělsko prostě co nejkratší lety, ale právě se bojím toho aby to v letadle vydržela být v klidu.

katy48
autor
16. zář 2019

@adelka951 u nás hraní na zemi na jednom miaze je prozatím velke tabu

michelando
20. zář 2019

Poprvé jsme s naší malou jeli v roce na dovolenou do Chorvatska autem o rok později už jsme letěli do Řecka.

katy48
autor
20. zář 2019

@michelando a kam do Řecka jste letěli?