Dovolená s 2letým dítětem, doporučte

andeedale
9. bře 2017

Dobrý den maminky, prosím o nějaké doporučení na dovču kam s 2letou dcerkou.
Chtěli bychom určitě letecky a to bud do Bulharska a nebo do Řecka.
Nejlépe s písečnou pláží blízko u hotelu. Mělo by to vyjít cca do 30tis. pro nás 3.

Doporučíte nějaké ubytování či destinaci prosím?

Předem moc děkuji 🙂

leilunka
9. bře 2017

řešila jsem podobné nedávno, ale ještě k tomu 5 letý syn 🙂 chtěla sem hezkou pláž, blízko centra, all inc., zařizené pro děti a hlavně kratší doba letu a transfer z letiště do půl hodiny. A hlavně CENA! Mrkni na Kos, Gaia Village 🙂 letíme 13.6 🙂

hojda
9. bře 2017

Řecko Zakynthos, tam se jezdí hodně s dětma. Dlouhá písečná pláž.

andeedale
autor
9. bře 2017

Děkuji, kouknu na to 🙂

blahova_andrea
9. bře 2017

v Bulharsku Primorsko

lekra
9. bře 2017

Bulharsko bude určitě cenově dostupnější než Řecké ostrovy nebo Španělsko. Další výhodou je doba letu, max hodinu a půl. Ceny v Bulharsku jsou stejné, nebo nižší než u nás, takže se taky nemusíte moc uskromňovat. Souhlas s @blahova_andrea s Primorskem. Nedoporučovala bych Sluneční pobřeží, kde jsme byli loni a bylo tam moc, opravdu moc lidí.

andeedale
autor
9. bře 2017

Nemáte někdo zkušenost s hotelem Seabird na Korfu?

pomykalovak
9. bře 2017

Dobrý den, byli jsme vloni s malým na dovči v Řecku-Zakynthos a byla to nejlepší dovča, a to mám s čím srovnávat (Egypt, Bulharsko, Chorvatsko, Itálie, Mallorca...) Byli jsme v hotelu Admiral Tsilivi a opravdu naprostá spokojenost se vším - blízko od letiště, super hotel, jídlo, písečná pláž, čisté moře, hřiště pro děti, bazény a brouzdaliště - u vedlejšího hotelu velký aquapark, všude blízko, krásné centrum města, výlety lodí na želvy, půjčili jsme si na den auto a objeli celý ostrov - nádherná místa Navagio, Keri, Argassi... Doporučuji kudy chodím a určitě se tam ještě podíváme 🙂 pravdou ale je, že do 30tis. se nejspíš nevejdete... my kupovali first minute 11 dní all inclusive a vyšlo nás to myslím 38tis. a dost jsme utratili i tam za výlety atd.

andeedale
autor
9. bře 2017

moc děkuju, vypadá to krásně 🙂

lenbela
10. bře 2017

@pomykalovak Mohu se zeptat na jméno hotelu a cestovku? Vypadá to nádherně.

pomykalovak
10. bře 2017

@lenbela hotel admiral tsilivi - v příspěvku to je a měli jsme to přes Fisher ;)

lenbela
10. bře 2017

@pomykalovak Děkuju 🙂

psya
10. bře 2017

@pomykalovak Na tripadvisor čtu, že tam je na pokoji rychlovarka, topinkovač, plotýnka, je to tak? A v moři ježci? děkuji ;)

tublatanka
10. bře 2017

@leilunka přesjakou ck letíte? Dekuji

pomykalovak
10. bře 2017

@psya Pokoj je udělaný jako apartmán - měli jsme tam přistýlku - samostatnou postel i cestovní postýlku pro dítě - to jsme hlásili, že chceme. (Byli jsme u hlavního bazénu v budově B v přízemí - tyto pokoje jsou bezbariérové a jsou hlavně pro rodiny s dětmi). Na pokoji byla lednice, varná konvice, plotýnka, umyvadlo a všelijaké nádobí, ale to jsme nevyužili, malý jedl normálně s námi v restauraci ;) využívali jsme jen lednici, topinkovač tam nebyl, nebo o něm nevím (pokud byl třeba zavřený v nějaké skříňce, neprohledávala jsem když jsme nádobí nepotřebovali).. na pokoji byla i klimatizace, televize, fén .. přidávám foto pokoje ;) v moři jsem neviděla ani jednoho ježka - rybičky byly vidět až daleko v hloubce - tam plaval jen přítel (11 let závodně plaval, tak měl odvahu plavat dost daleko), moře bylo opravdu průzračné, čisté, ideální teplota fakt nejhezčí pláž i moře, co jsem kde zatím viděla 🙂

psya
10. bře 2017

@pomykalovak super, děkuji moc!

pomykalovak
10. bře 2017

@psya není zač ;) klidně se ptejte, co vás zajímá ;)

leilunka
11. bře 2017

@tublatanka Pantour, sjednáno přes Invia

tublatanka
11. bře 2017

@pomykalovak pěkné, co pláž je dostačující i v hlavní sezóně? Nebo vloček musí brzy ráno, aby získal lehátko?

psya
11. bře 2017

Jeste podle fotky, neni moc uzka a mala ta plaz? Hlava na hlave? Diky 😉

renap
11. bře 2017

Byli jsme v tom hotelu-Admiral Tsilivi před třemi lety a rozhodně jsme tak nadšení nebyli. Jako hotel sám o sobě špatný není,jídlo celkem šlo,ale jje to neskutečně hlučný hotel Kravál od rána téměř do rána. Všechnx ty pokoje a apartmány jsou kolem bazénu,kde je i venkovní sezení,bar a hlavně to podium,kde se celá ta uřvaná hrůza odehrává. Animace končily před půlnocí,ale pak tam plno lidí jještě zůstalo sedět a popíjeli,takže jsme prakticky celou dovolenou nespali. Ani dcera,kterou normálně nic nevzbudí,byla hotová,ještě o půlnoci se snažila usnout s rukama na uších,ale to se fakt nedalo.Chtěli jsme se i nechat přestěhovat k tomu druhému bazénu za rohem,ale tam prý to bylo ještě horší,byla tam nějaká taverna,kde se do rána odehrávalo karaoke. Hotel je prakticky jenom pro Čehy,Slováky a hlavně Poláky,těch byla většina.
Ta pláž u hotelu nebyla nic moc,úzká,kamínková a byl tam bordel,za lehátko chtěli myslím 7 euro,chodili jsme jinam,cca 500 metrů doleva,tam byla hezčí,písečná.
Jinak ten aquapark vedle je pěkný,měli jsme jednu návštěvu plus večeři tam zdarma.
Zakynthos je ale nádherný,byli jsme tam ještě dvakrát ,ale v kalamaki,tam se nám líbilo mnohem víc,hlavně pláž je tam krásná.
Určitě doporučuju půjčit si auto a projet celý ostrov-nádhera.

pomykalovak
11. bře 2017

@tublatanka právě že perfektní, místa dost, jen lehátka se slunečníky jsou samozřejmě na pláži placená, ale většinou vybírají peníze ráno/dopoledne a po obědě odpoledne už ne, takže dopoledne jsme byli u bazénů a odpoledne po spaní jsme zašli k moři a měli jsme lehátka se slunečníky zadarmo 🙂 pláž je dlouhá, úzká docela je - jinde byla širší, ale nebylo tam moc lidí tak mi to ani nepřišlo

pomykalovak
11. bře 2017

@renap s tou hudbou/hlukem jsme byli v šoku první den, ale program byl jen do 22hod a pak to utichlo.. dali jsme malého kolem 20-21hod spát - balkon je zavřený sklem a plechovými dveřmi + zavřené dveře v ložnici, takže hluk nebyl tolik slyšet, hlavně byl za celý den z vody utahaný, tak vytuhnul hned, daji jsme k němu chůvičku a šli se bavit taky 😉 dělají animace pro děti i dospělé během celého dne, ale já to beru jako plus, nikoliv jako mínus - ale každý má jiné priority a je jinak náročný.. jinak já si žádné kamínky na pláži nepamatuji - do moře jsme chodili naboso, vím že na pravé straně u toho hotelu na pláži byl úsek s kameny, ale tomu se dá jednoduše vyhnout, jinak byl směrem doleva písek jak píšete..

misha83
11. bře 2017

@pomykalovak jak dlouhy byl transfer z letiste prosim?

renap
12. bře 2017

@pomykalovak Jasně,každý preferuje něco jinýho,vám to vyhovovalo,tak to je hlavní,že jste si to užili. My tam byli v roce 2012,ty animace fakt končily před půlnocí,pak tam začli šoupat židlema a stolama,uklízeli,a spousta lidí tam ještě seděla skoro do rána. Zavřít dveře nepomohlo,vím,že si plno lidí stěžovalo,že to řešili i přes delegátku,tak možná,že to trochu ztlumili,nebo zkrátili. Psalo to i spousta lidí na recenzích-na Invii,tak možná s tím něco udělali.
Ta pláž nebyla tak strašná,že by se na ní nedalo,to jsem možná napsala špatně,myslela jsem to tak,že na Zakynthosu je spousta daleko hezčích pláží,projeli jsme všechny,a tohle bylo fakt nejhorší. Třeba s tou v Kalamaki nebo Laganas se to fakt srovnat nedá.

@misha83 Z letiště to není daleko,už si to přesně nepamatuju,ale myslím tak do tři čtvrtě hodiny,ale taky podle toho,u kolika hotelů se staví cestou.

pomykalovak
12. bře 2017

@misha83 je to kousek, pár km - je to malý ostrov, ale po cestě se vyhazují lidé do dalších hotelů, my vystupovali jako poslední, tak to bylo skoro půl hodiny ;)

pomykalovak
12. bře 2017

@renap to ano jsou tam i hezčí pláže, ale ta u hotelu byla taky skvělá na to že byla hned u hotelu... my byli spokojení, všude se najde něco a kdo chce, najde si toho dost, co se mu nelíbí 😉 byli jsme i na dražsích dovolených a třeba egypt byl jedna velká katastrofa co se týče moře a pláže - navíc hotel uprostřed ničeho, nikam se nedalo cestovat, jídlo nic moc, hotel špinavý, samí sprostí a hluční rusové... zakynthos je pro dovču s dítětem podle mě ideální ;)

renap
12. bře 2017

http://www.emimino.cz/diskuse/hotel-zakynthos-1...
Tady je kdyžtak diskuse z EM,píše tam i delegátka,co tam pracuje i bydlí,najdete tam spoustu informací,i o výletech,hotelech a tak

renap
12. bře 2017

@pomykalovak Souhlasím,Fakt je to nádherný ostrov,s dítětem super,byla by škoda nepůjčit si auto a zůstat jenom u hotelu,je tam co vidět. Třeba vyhlídka na Navaggio-to byl takový až kýč,ta neskutečně modrá barva,želví pláž Gerakas,nebo ta minizoo v přírodě-Askos myslím,nádhera.
Ale za nás tedy co se týká moře a pláže-tak jednoznačně top je Egypt,ale ne pro malý dítě. To až bude schopná šnorchlovat a užít si ten podmořský život.

pomykalovak
12. bře 2017

@renap my se do egypta na šnorchlování těšili, ale podařilo se jen na výletě lodí za nemálo peněz a bylo to na celý den na ostrov Giftun a to teda bylo super, ale pouze jeden den z celé dovči ... u hotelu nebylo zhola nic - místo písku špinavá antuka, vstup do moře hřůza a i po 500 metrech voda po kolena a ještě kalná - byli jsme zklamaní, protože jsme do egypta chtěli kvůli toho moře.. a ještě jsme teda špatně vybrali hotel... řecko toho nabídlo více, jak píšete 100% půjčit auto a objet si si celý ostrov, byli jsme lodí i na želvy, modré jeskyně - to byl fakt zážitek, navagio jsme taky viděli zeshora a nádhera - to člověk jen tak neuvidí ;)

misha83
12. bře 2017

@renap @pomykalovak diky za info.