Ahoj, poraďte mi prosím hezký hotel v Řecku s dobrým all inclusive poblíž písčité pláže vhodné pro malé dítě. Chtěli bychom letět koncem srpna kvůli ceně, ale abychom měli ještě hezké počasí. Všem děkuji za tipy.
My letíme v červenci na Krétu konkrétně městečko Rethymno a hotel Seafront. Hotel je blízko pláže a vypadá to tam báječné. Tak jsem zvědavá. A let z Brna 2,5 hodinky, což se také dá zvládnout.
Zakhythos, ten je pro děti vyhlášený a více zelený než Kréta, te je hodně kamenitá.
Já byla s dvouletou dcerou na Krétě, je tam velmi krásné moře, pozvolný vstup do moře, hezké pláže, lehátka byly také. Jen trochu vlny a malá se jich bála a tak chtěla být spíš u bazénu, ale ten byl docela malý...také jsme tam byli koncem srpna a bylo tam šílené horko (větší, než o rok později v Egyptě). Malá v podstatě byla celou dobu v takovém tom UV oblečku. Jen jsme neměli sluneční brýle a hned první den ji tak slzely oči, že jsme je hned musely koupit...doporučuji si s sebou vzít nějaký zklidňující krém po opalování - já měla bepanthen krém a super, lepší než panthenol🙂...