Dovolená Řecko 2019 - tipy na hotel u moře pro rodiny s dětmi

hojda
30. říj 2018

Maminky poraďte pěkný hotel přímo u moře vhodný pro rodiny s dětmi. Tento rok jsme byli na Rhodosu - super hotel (4 hvězdičky), hotel přímo u pláže, plážový bar, bazén, výborné jídlo, čisté klidné moře bez jediné nečistoty (sice oblázková pláž, ale nakonec nám to vůbec nevadilo ) . Nemusíme mít animační programy pro děti (už jsou větší 7 a 10 a zvládnou to i bez nich) v nějaké klidnější lokalitě (ať se v noci vyspíme a neposloucháme týden celé noci diskotéku). Hledáme něco podobného. Cenově nás to vyšlo na 60 tisíc, tak něco cenově srovnatelného tj. (max. 60 - 70). Poradíte? Díky všem za tipy!

hojda
autor
30. říj 2018

@berenika39 Na ten už jsem koukala, jak jsi psala v létě, ale nějak nevím, ty recenze nebyly až tak super??? Tak nevím...

berenika39
30. říj 2018

@hojda já je četla předem, než jsme jeli, a byly ok🙂 Ti to necpu, jen že se nám tam líbilo, klid absolutní, moře jen pro nás a jídlo, pití, celý den, výlety. 🙂))

ivis_b
30. říj 2018

My byli na Zakynthosu v Zante Maris (Tsilivi), 4 hvězdy a byli jsme spokojení. Přímo na pláži, dobré jídlo, milý personál. Bazén jsme nevyužívali, nebyl nic extrovního, ale my jezdíme k moři za mořem. Nebyly tam žádné prolézačky pro děti, nevím, jestli vám to vadí - my s dvouleťákem vegetili na pláži, takže nám to nevadilo. All inclusive se dala využívat mimo jiné u baru, který byl v podstatě na okraji pláže, takže jsme měli jídlo i pití u ruky po celý den. Večer tam nějaký program byl, končil v 11, ale my měli pokoj ven směrem do ulice a tam byl úplný klid. Jinak úklid každý den, každý den celý balík vody na pokoj, to bylo super. Jo a moře čisté, klidné, u vstupu pruh kamínků, pak jen písek.

hojda
autor
30. říj 2018

@berenika39 Právě, že mě to zaujalo, jak jsi o tom psala v létě, tak jsem na to koukala, ale tam je asi mezipřistání a to manžel fakt nedá🙂. Hodně se tam opakovalo špinavá pláž? Byla tam možnost se jít večer někam projít? Nemusíme diskotéku pod okny, ale aby se večer dalo třeba někam dojít🙂.

hojda
autor
30. říj 2018

@ivis_b Bazén chce hlavně dcera, my ostatní spíše taky moře. Kouknu na to na Zakynthosu jsme byli za svobodna🙂. Kolegyně byla letos a přijela zklamaná (asi špatně vybrali hotel) hluk pod okny celou noc☹, tak se vůbec nevyspali.

ivis_b
30. říj 2018

@hojda Záleží hodně na letovisku a na umístění hotelu. Tsilivi je docela rušné, ale přímo kolem hotelu byl v ulici úplný klid. Přitom k hromadě taveren a obchodů to bylo kousíček.
Tady link: https://www.tripadvisor.cz/Hotel_Review-g775851...

hojda
autor
30. říj 2018

@ivis_b Díky!

hojda
autor
30. říj 2018

@ivis_b Jaká cestovka?

ivis_b
30. říj 2018

@hojda Fischer

hojda
autor
30. říj 2018

@ivis_b Zatím tam nemají vůbec ceny☹.

ivis_b
30. říj 2018

@hojda myslím, že cestovky většinou začínají nabízet od listopadu 😉 My jeli v srpnu, synovi byly necelé 2 (tudíž neplatil letenku, v hotelu něco málo platil) a platili jsme tuším 49 tis.

hojda
autor
30. říj 2018

@ivis_b Tak to bude asi už mimo náš limit (4 osoby a děti už budou platit) . Některé cestovky už právě nabízejí na léto 2019, chtěla bych to jako dárek k Vánocům.

michalusenka
30. říj 2018

snad zitra objedname Stella Village na Krete

hojda
autor
30. říj 2018

@michalusenka Vypadá pěkně, ale se 2 dětmi v červenci mi to píše 93 tisíc...

hojda
autor
30. říj 2018

@michalusenka A teď koukám, že je tam nějaké vybetonované moře? Ty už jsi tam byla?

ivis_b
30. říj 2018

@hojda Tak děti většinou platí míň a navíc to objednáváš hodně brzy, tak třeba tam budou nějaký slevy. No uvidíš 🙂 Určitě to nabízela ještě jiná cestovka, myslím Firo, ale Fisher byl tenkrát o dost lacinější - což příští rok nemusí platit.

ivis_b
30. říj 2018

@hojda Jinak na Krétě už jsme byli dvakrát a ty pláže na severu jsou problematický, dost často tam jsou právě šutry, jakože podloží není písek, ale kámen, takže vybrat hotel bylo docela těžký. Nakonec jsme vybrali v Kavrosu, tam je dlouhatánská písečná pláž, ovšem hotel byl katastrofa, takže ten fakt nedoporučuju 🙂 Byl to Kavros beach.

hojda
autor
30. říj 2018

@ivis_b Nám nakonec oblázky na Rhodosu vyhovovaly, ale zase máme už větší děti. Na písečnou pláž šlo popojít kousek vedle, ale nakonec jsem to nevyužívali.

barborka09
31. říj 2018

@hojda My byli letos na Korfu v hotelu Angela beach a za mě spokojenost. Je to sice "jenom" tříhvězda, ale na Řecko dle mě super volba za dobré peníze. Je to sice hotel na samotě, ale nám to nevadilo. Denně jezdil zdarma autobus do nedaleké Rody, tam se dalo projít, pokoukat po krámech a tak. Hotel leži prakticky na pláži, lehátka zdarma, animačni programy tam nejsou, akorát občas byl ten jejich řecký večer, takže aspoň nějaká změna. Ubytování dle mě dostačující, každý den úklid s průběžnou výměnou ručníků a povlečení. Akorát nás trošku zarazila přistýlka pro děti - dcera má 1,5m a byla jí tak akorát. Na to že ji uvádějí i pro 12-ti leté děti, tak mi přišla krátká. Jídlo bylo super, vyhovovalo mi, že nealko, pivo a víno si hosté čepovali sami do skla, takže nikde žádné fronty, pouze tvrdý alkohol nalévali číšníci. Nikdo neřešil kde si jaké jídlo a pití nosím a u snídaně byl k dispozici alobal, takže když chtěl člověk někde vyrazit, tak si mohl nabalit co chtěl. Co se moře týče, tak jako každý rok jsme zažili bouřku, která pak přihnala řasy. Ty personál uklízel, ale přece jenom i díky vlnám které to přihnalo, bylo moře tři dny kalnější díky rozvířenému písku. Moře je dlouho tak do pasu, takže ideální pro děti a různé míčové hry ve vodě.

dmiska
31. říj 2018
michalusenka
31. říj 2018

@hojda my poletime prelom cerven cervenec....u toho je mala plaz pisecna zdarma

cokoholka
2. lis 2018

@hojda Ahoj, v jakém hotelu jste prosím byli letos? Ten popis zní hodně dobře 🙂

miminko85
3. lis 2018

Petra mare na krete👍