Dovolená na Slovensku, máte tipy, zkušenosti?

iwettina
12. dub 2016

Přemýšlíme o letní dovolené na Slovensku. Máte nějaké typy, zkušenosti s místem ubytováním? Něco ideálního pro děti ( 4 a 6let)....předem děkuji za typy

sara84
13. dub 2016

Nebyla jsem primo ja, ale znami - hotel Galanto Liptovsky Jan

monasek84
13. dub 2016

Nenapsala jsi jakou cennovou kategorii hledate. My byli na doporuceni znamych loni v Tatrach v Gerlachove, hotel Hubert, moc se nam libilo, maji svoji minizoo, bazen, venkovni hriste pro deti, vnitrni hernu pro deti a je to kousek na "vlak" co rozvazi po Tatrach

xboax
13. dub 2016

Pokiaľ by si chcela hory, Vysoké aj Nízke Tatry na skok, k tomu aquapark, kontaktné zoo kde majú aj napríklad levy (okrem iných zvierat samozrejme), jaskyne atd...najideálnejšie je Liptovský Mikuláš, Liptovský Ján...

xboax
13. dub 2016
marketa261
12. bře 2017

Můžu jen doporučit hotel Malvázia. Skvělá obsluha a nádherné prostředí. A ty si můžeš dát masáž.🙂
www.malvazia.sk

mejkpisova1
13. bře 2017

Mohu doporucit Penzion Zitava kousek od Novych Zamku na Jiznim slovensku. Super areal, deste hriste, bazen, zahradni houpacky. V okoli nekolik aquaparku. Kousek farma se zviratkama kam vas zavezou konskym povozem. Jen v okoli neni nic jineho, jako hrady, zamky atd. Jinak bychom tam jeli letos znovu.

adnilinda
31. led 2019

Super jsou podle mě Donovaly, v létě ale zejména v zimě, dá se tam běžky, lyžovat, jsou tam psí spřežení a ubytko seženete za babku https://www.kiskatravel.sk/slovensko/donovaly

olusenka
17. črc 2023

Můžete prosím někdo poradit pěší výlety v Nízkých Tatrách ca 6-8 km max.?
Vím jen o krátkém výletu z Chopku na Dereše (na Chopok lanovkou).
Jsem v koncích. Děkuji.
(Budeme v Demanové.)