Ahoj,moc prosím o rady nějakého ubytování na Lipnu.Pojedeme v červenci s dětmi malé je sedm a malému budou v té době tři měsíce.Chceme radši nějaký apartmán nebo bungalov kde si budeme moct vařit.Nebude to moc daleko od vody a bude tam i nějaké jiné vyžití než koupání pro dceru.Loni na podzim jsme byli ubytovaní v Hotelu Albatros ale tam se ani nevaří.Koukala jsem na Landal Marina Lipno jestli nemáte někdo zkušenosti ? Děkuji za Vaše tipy Zuzka
@gnozka Na ty už jsem koukala a vypadá to že zamluvim termín tam.Loni jsme okolo nich sli.maji tam pěkně hřiště a hned vedle krytý bazén a hopsarium.Tak to asi zamluvim tam 🙂
Jj vypada to fakt pekne . My tam jedeme poprve tak jsem zvědavá 🙂 jinak mrknete sem
http://www.apartman-marina.cz Tento apartmán je soukromý a vyjde o neco levněji nez přes tu cestovní Landi.
My jsme loni bydleli tady http://www.ubytovani-apartmany-lipno.cz/, měli jsme to studio hned v přízemí s východem přímo na zahradu a super!
My jedeme poslední tyden v červnu takže jeste mimo sezónu a od Landi by nas to vyšlo asi na 13 tis bez povleceni a bez postylky a pod . A od toho pana to mame za 10 tis . Landi nabízí jeste nejake slevy do těch aqua parku ale co jsme zjistili tak s lipno card je mate tak jsko tak 🙂
Tak nakonec máme rezervaci Apartmány Bella Vista protože vše ostatní je bud obsazené a nebo chtějí týdenní pobyt.Tak snad se nám tam bude líbit.Podle fotek a recenzí to vypadá hezky 🙂
Aha my to mame na tyden 🙂 tak snad se bude líbit 🙂 my uz jedeme pristi pátek ale obavám se ze n koupání to asi jeste nebude :/ preci jen je tam chladněji.
@gnozka No snad budete mít aspoň hezky když už to nebude na koupání.My jedeme 16.Července ta snad už bude trochu lépe 🙂 Dcera je hrozná kachna tak snad smočí aspoň nohy a synovi to bude ještě jedno 🙂 Tak Vám přeji moc hezkou dovolenou a krásné počasí 🙂
Dekuji 🙂 tak kdyz bude zima je tam i kryty bazén 🙂 Vam taky přeji krasnou dovolenou !
Dobrý den, doporučili byste prosím někdo penzion s polopenzí a nejlépe i s bazénem na léto. Děti 4 a 1 rok. Jaká část pro ubytování je nejlepší - Horní Planá, Frymburk nebo Černá v Pošumaví? A ještě v rozumné dostupnosti ke koním. Koloběžky sebou máme, tak poblíž cyklostezky. Děkuji
My letos jedeme na lipno do apartmánu lipno Marine . Zkuste mrknout . Jsou to plne vybavené byty a pro deti je tam spostu programu .