Ahoj. Klekla nám zahraničí dovolená s neteří, tak uvažujeme variantu v Česku (možná na Slovensku). Hlavní požadavek je, aby tam nebylo moc lidí (takže žádné obří hotely, ale ani vyhlášená místa). Další podmínka je, aby tam šlo ubytovat dvě rodiny s dětmi a bylo základní vybavení typu koupelna a WC a pokoj pro každou rodinu zvlášť (což vyřadí některé chaty). Mohou být i dřevěné kempove chatky, ale žádný kemp pro stovky lidí.
Naopak moc nemáme požadavky na to, co má být k vidění kolem -mame auta, dojdeme.
Tak a teď: máte nějaké návrhy? Prosím zcela konkrétní místa (klidně typu "teta pronajímá" nebo "jezdím kolem do práce"). Šlo by asi o týden o prázdninách...
Maříž- česká kanada .
V Beskydech - Ubytování u hrádečku
Slezské Beskydy. Horní/dolní Lomná, Mosty u Jablunkova, Nýdek apod.
Zlechov, penzion v Koutě - v dosahu zoo Zlín, Živá voda Modrá, kovoozoo v UH, Milotice (možnost zapůjčení historického oblečení), Buchlovice,.., Penzion Apartmán Janov, Janov nad Nisounad Nisou - v dosahu bobová dráha, dinopark a zoo Liberec, ještěd, Prachovské skály,...pak ještě Českosaskéšvýcarsko, apartmány v Krásné Lípě, ale nevzpomenu si na přený název
pardon, je to vysoká lípa, u jetřichovic
Jestli vám opravdu nevadí prdelákov, kde opravdu lidi nebudou tak https://www.hotely.cz/penzion-zeleny-haj-merklin na památky, hrady, zámky v okolí, černé a čertovo jezero a šumavu obecně se dá krásně dojet autem 😊
Nejsem zakladatelka a omlouvám se OT ale i já moc děkuji za typy.
Tohle má švagrová, velká zahrada s vyžitím pro děti, malá vesnička, kolem lesy, nedaleko Krumlov.
https://www.booking.com/hotel/cz/orange-house.c...
Uherčice, Na Kolářce.
@cilkat zkuste chata Kminek v Makove,jsou na fb
Díky holky, jdu to prozkoumat podrobně.
Slovensko, Liptov, Villa Betula. Úplně malé to není, ale pro děcka bezvadné, pokoje perfektní, v dosahu aquaparky Bešeňová, Tatralandia. A hlavně všude kolem překrásná příroda.
Marina Orlík - chatky mají koupelny, jsou zde i apartmány, vše krásné, většina chatek moderních. Televize, lednička na pokoji. Bazén, tenisový kurt. Řeka je hned u toho ale tam se koupat asi nedá, my jezdíme asi o 2km dál. Je to v lese, nikdo nikde. Možnost polopenze, plné penze. Chodila jsem zde na brigády a bydlím kousek, takže klidně poradím výlety atd.. 😊😊
Děvčata, nakonec jsme objevili podnik, o který se musím podělit: ponzion Tereza v Horní Telnici. Vede to postarší pár, je to stará chalupa s kapacitou pěti pokojů a je to fakt domácky. Moc se mi tu líbí.
@cilkat www stranky maji?
@marketka_m nevím, jestli i vlastní. Jsou na bookingu: https://www.booking.com/hotel/cz/penzion-tereza...
@cilkat dekuji
@cilkat Nedám dopustit na kraj, kde jsem vyrůstala. Okolí Velkých Karlovic. Konkrétně už dlouho uvažujeme, že bychom místo k rodičům zajeli s dětmi na Statek u Rajmunda. Klidně koukněte na jejich stránky. Vyžití je v okolí dost. Akorát, co se týče vodních radovánek, tam si myslím, že bude hodně lidí jako obvykle. Welness hotel Horal nebo pak přírodní koupaliště ,,Balaton", ,,Kačák".