Dovolená dodávkou - s 21měsíčním dítětem

hanka_12345
3. črc 2019

Ahoj vsichni. Mam dilema
Jak by jste se divali na cestovani s ditetem 21m dodavkou?cca 800km

verionka
3. črc 2019

Ahoj, jakou konkrétně dodávku máš na mysli? Pokud s více řadama, nevidím v tom nejmenší problém. Jinak my máme dodávku pouze s první řadou sedaček a prcek (teď dva roky a čtvrt) v ní s námi jezdí od narození, uprostřed té první řady. Nikdy jsme nejeli takhle daleko, ale třeba 200 km už víckrát a v pohodě. Trochu nepohodlné jen pro nás, protože občas nohama kope do různých tlačítek, výstražných světel a tak...

hanka_12345
autor
3. črc 2019

@verionka jojo prave jen ty dve mista vedle ridice, na netu jsem nasla ze to lze ale ja jsem z toho spatna 😀

hanka_12345
autor
3. črc 2019

My jsme parkrat taky takhle jeli ale treba max 60km

verionka
3. črc 2019

V ČR to určitě lze, ale vidíš, nenapadlo mě, že v cizině by to jít nemuselo, tak na to raději koukni, podle toho, kam jedete. Jinak si myslím, že jde hlavně o pohodlí děcka a taky o bezpečnost v případě nárazu, ale zakázané to určitě není 😉

hanka_12345
autor
3. črc 2019

@verionka no to je taky vec!jedem do rumunska....rumunsko i nadarsko zakaz vozeni na pred.sedadlech...no jo ale v te dodavce ho jinam nedam 😃

hanka_12345
autor
3. črc 2019

Madarsko*

malinkaelinka
3. črc 2019

Jela bych okamžitě 🙂

hanka_12345
autor
3. črc 2019

Ja jsem asi blba ze tak resim ale tim ze je to min obvykly.....

editah222
3. črc 2019

@hanka_12345 v Madarsku to asi jde https://www.bezpecnecesty.cz/cz/bezpecna-jizda-.... My máme VW Transporter, ale 3 řady takže děti jezdí vzadu. Navíc díky mému pozadí bych se snad na přední sedačku ani s autosedačkou nevlezla :D

makronka222
3. črc 2019

Zadny sedadlo neni nejbezpecnejsi (pry vzadu uprostred, ale my mame isofixy jen na zadnich 2). Ted vsichni vozi deti vepredu. Nahodou ji to bude bavit vic, protoze ji muzes neco ukazovat atd. Samozrejme prestavky to chce. Uplne v poho. Jen jak pisou vys, jde o to jestli v jinych zemich je to ok