Ahoj sháním naký hezký apartmán v Chorvatsku s bazénem . Aby to bylo blízko moře 🙂
Nemáte prosím naký tipy děkuji ..pojedeme s dětmi 🙂
@martaskaaa no pokiaľ sa ti dieťa boji mora, jak sa bál môj brat do 10 rokov tak aj bazén hľadáš 😂
Mám ročního synka a má celkem dost citlivou pokožku. Tak kdyby mu more nedělalo dobře hledám i něco abych sním mohla být v bazénu . ..🙂
My letos jedeme do Sol Stella Maris. Pro syna to tam bude super.
https://hotel.invia.cz/chorvatsko/umag/sol-stel...
My byli předloni v depandance hotelu Lišanj, Novi Vinodolski, vyšel hodně levno, řekla bych že hlavně kvůli pokoji, to byl teda děs, protékala voda v koupelně skrz světlo, jenže plná sezóna, neměli náhradní pokoj, až předposlední den nám řekli, že se teda můžeme přestěhovat, to už se nám moc nechtělo, v podstatě jsme pomalu balili domů.... Ale hotel jako takový měl projít rekonstrukcí, podle fotek pěkný, ale na ceny jsem nekoukala. Depandance byla asi vloni ještě stejná, ale možná že se na ni vrhli přes zimu a letos bude taky nová, kdo ví, já nekoukala, čekáme mimi, takže dovča nejdřív za rok, spíš dva.
Když jsme byli my, ješte před tou rekonstrukcí, dalo se k bazénu jít normálně od moře, nevšimla jsem si, že by někdo kontroloval, jestli bydlíš tam, nebo jinde, plot tam tehdy nebyl. Přímo ten hotel a bazén i depandance byli v podstatě na pláži, když jsem šla po pobřeží, byly tam i nějaké menší domky - apartmány.
Pláže byly oblázková, kousík písečná, ale tam abys šla hned ráno, jinak jsi nenašla místo a betonový panely.
Jinak jestli má malej citlivou pleť, řekla bych, že mu spíš sedne moře, když nebude špinavá voda, než bazén - kvůli tomu, že nevíš, čím tu vodu v bazénu ošetřují.
@maki600
@martaskaaa musím říct, že já jsem za bazén teda hodně ráda - oproti moři je i ve stínu, takže pokud je, dá se v něm být s dětmi i přes poledne....mezi 11-15.00 děti nesmí na slunce
Tip nemám, ale my kdyz jedeme do Chorvatska, tak kvuli moři a ne bazénu 😁