Holky, příští pátek odletam s malým k moři. Je mu 16mesicu, co všechno s sebou abych na něco nezapomnela.
A co doporucite na plavani? Kruh, pás, rukavky?
Všem moc dekuji
Hele, syn v tomhle věku se v moři prostě bál - moc velké vlny (reálně mě po kolena. na něj ale veliké). Takže nám se velmi vyplatil takový ten dětský člun, do kterého jsem ho posadila a mohla s ním plavat a být ve vodě a on se nebál. Házela jsme přes něj šátek (takové ty klasické plážové veliké šátky, co se z nich dají vázat "šaty"), aby nebyl tolik na sluníčku... Naopak do bazénů velké nafukovačky obvykle nesmí, takež tam bývá fajn klasický kruh.
Ja jsem u more s 20 mesicnim a nevleze tam ani nahodou, tak bych do moc pomucek neinvestovala, nejspokojenejsi bude u tebe na rukou. Na slunicko nekolik ksiltovek/kloboucku, kdyz se jeden namoci at mas nahradni. Pak oblikam klasicke bavlnene triko, ty umele UV trika nam moc nevyhovuji a blbe se svlikaji. Sandalky do horkeho pisku. Lopatky, konvicky, kyblicky jsou nutnost 😄
Na plavanie je najlepsi pás ked sa uz chce aj ucit plavat, kruh je super do bazena. A urcite nezabudnut SPF, siltovku/klobuk, plavky s UV ochranou, ked budete mat piesocnu plaz aj nejake hracky do piesku, ked bude kamienkova tak urcite nejake topanky do vody a tie vlastne aj na piesocnu lebo ten piesok niekedy je horuci 😂 nejaku novu hracku (hlavne na cestu), hracky na hotel, oblecenie, topanky, fenistil kvapky, nurofen, naplast, dezinfekciu, ked je na UM tak to nezabudnut, ked nebudete mat moznost lehatok so slnecnikom tak nejaky plazovy stan, my vyuzivame aj ponco na cestu k bazenu/moru a balim aj par ovocnych kapsiciek ale to nie je vyslovene nutnost a samozrejme jedlo na cestu a flasku. To by malo byt asi vsetko...