Chtěla by se nějaká maminka s dětmi přidat v červnu a letět na dovolenou na Kypr za rozumnou cenu?

zuza1717
21. únor 2019

Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli by se nenašla nějaká maminka s dětmi/dítětem, která by měla zájem letět v červnu (1. až 18.6) na Kypr do Larnacy? Já poletím se dvěma dětmi (to jim bude 5 a 2 roky) a měla jsem k sobě druhou maminku, která měla letět s námi se svými dvěma prcky, ale nečekaně nemůže. Ubytování je kousek od pláže, je to v bytě pro 6 osob, je tam kuchyňka, pračka atd., takže fakt pěkné ubytování, není daleko od letiště, takže by nebyl problém se za nějakou stovku za taxíka dostat do bytu. Na 17 nocí by vás to ubytování vyšlo na 9000 Kč za všechny. Letenky na tyto dva termíny jsou zatím levné (pro nás 3 mě vyšly na 8000 Kč včetně velkého kurfu co jsem připlatila, to bylo ovšem asi zbytečné vzhledem k tomu, že tam je ta pračka...), což už brzy nemusí být pravda, tak pokud by někdo měl zájem, čím dříve, tím lépe, odlet je z Vídně...Čili když to shrnu, je možnost mít dovolenou pro 3 letecky na Kypru v apartmánu u pláže na 17 nocí za 17000 bez jídla (nebo za necelých 16, pokud nemáte potřebuj tahat s sebou 20 kg kufr). Když se nějaká maminka ozve, budu ráda.