Ahoj maminky, najdou se tu takové maminky co jeli a mě s ročním miminkem do Chorvatska? Jde mi hlavně o cestu ve vajíčku. Jak to dítě zvládlo a jaký další užitečný rady?
Předem děkuji
@felixfelicis já mám prave strach z té cesty aby zvládl tak dlouho být ve vajíčku
@lidija1234 my jsme zvykli cestovat daleko za rodinou, tak to nebylo tak, ze nic a najednou je potreba vydrzet xx hodin. Jeli jsme v noci a co nejmene staveli, protoze pri jakemkoli zastaveni se deti probudily (mam 3 deti a jezdime k mori kazdy rok, tak uz si nepamatuju presne, kolik kteremu z nich bylo pri jake ceste). Samozrejme je jednodussi jet pres den, to jsme zkouseli (s prespanim ve Slovinsku) a s prostrednim ve 14 mesicich to bylo hodne narocne, loni s 18 mesicnim nejmladsim uz na pohodu, vydrzel cely den v sedacce v klidu. Jestli to uridite a jinak moc necestujete, jela bych urcite na noc.
@lidija1234 záleží na dítěti, malá měla problém vydržet půl hodiny v autě..
@lidija1234 ja jela takhle s obema detmi. Prvni dcera to zmakla fpoho, mela jsem pro ni jak vajicko, ve kt byla v noci a pak si presedla do vetsi sedacky a koukala. Se synem uz to bylo narocnejsi, ale taky to zmakl, taky jsme jeli na noc a ten uz mel sedacku vetsi. Podle me tady nenajdes odpoved, kazde dite je uplne jine)) uzijte si dovo
@lidija1234
jake mate vajicko?Jinak bud bych jela na noc nebo kdyz pres den tak delat zastavky,treba co dve hodiny,dyl by dite stejne ve vejci byt nemelo
No jeli by jsme asi na noc možná někde s přestupem. Malej teď hodně leze a nevydrží dlouho v klidu takže noc je určitě lepší jak den ale když někam jedeme hodinu tak už je dost neklidný ale to je přes den.🤷
@lidija1234 minulý rok jsem byla s 10m. Cesta v pohodě. Dělali jsme zastávky. Seděla jsme v zadu a povídali jsme si, prohlíželi knížky, hráli si. Nebyl tedy ve vajíčku, ale máme Dualfix od Britax (ale to je asi jedno). Chce to mít připravenou zábavu na cestu, něco nového (měla jsem třeba zvukovou knížku) a něco dobrého, co může zobat za jízdy.
Jeli jsme s pulrocnim na noc (s rocnim taky, ale uz ne ve vejci). Uz jsou to 2 roky, ale zadne zadrhele z cesty si nepamatuju. Aklimatizoval se lip nez starsi sourozenci. Na plaz jsem kvuli nemu kupovala stan, ale byl tam stin od stromu, tak jsme ho ani nevytahli. Nemela jsem ani UV tricka ani nic jineho specialniho. Vse probehlo ok.