Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo, kdo se teď vrátil z Chorvatska? Jak to vypadá na dálnicích Slovenska, MAďarska, Slovinska, Chorvatska? Jedeme v neděli v noci s dětmi a máme strach kvůli uprchlíkům. ☹
Z Chorvátska sme sa vrátili minulý týždeň a počet videných utečencov všade, nielen okolo dialnic je - nula.
Netreba hysterčiť z tej masáže, čo do nás valia naše objektívne médiá.
Šťastnú cestu.
Ahojky, prosím Vás, najde se tady někdo, kdo se teď vrátil z Chorvatska a může poreferovat, jak vypadají dálnice a celkově cesta? Nejde mi vůbec o uprchlíky, spíše o provoz, zácpy, atd. Vyjíždíme 16.8. něco kolem půlnoci, chceme jet přes AT a Slovinsko, jen se bojíme, že ztvrdneme v koloně. Zase přes Maďary máme informaci, že jsou cesty celkem rozkopané. ☹
Vratili jsem se pred tydnem, cesta tam v patek po pulnoci peklo, ve Slovinku a Chorvatsku to na dalnicich stalo, dalnici ve Slovinsku urcite objet pres okresky-Lenart a Ptuj.Cesta zpet byla v sobotu na noc a to jelo krasne.Obe cesty jsme meli jeste pres Blavu, takze trochu zajizdka.Uprchlici nikde, mame transportera a spocitali jen pocet pasazeru a obcanek.Spis to stoji, ze lidi neumi jezdit zipem do zuzeni, pak se to vzdycky rozjede...
Jeli jsme i s detma, ale cestu prospaly, takze v poho. Nedele bude na cestu tam urcite lepsi, v sobotu se strida nejvic turnusu.Pristi rok vyjedeme uz ve ct a jednu noc nekde prespime, nez nafasujem lod-jeli jsme na jachtu a ta je vzdy od so do so. Za me ale jednoznacne nejlepsi az zari, prelom rijna.Ted jsme holt museli driv, protoze bez pojistky bych nejela.l
Projeli jsme cele chorvatsko, cast Bosny a cast Srbska a uprchlici = 0
Vážně si myslíš, že uprchlíci budou stepovat kolem dálnic a chytat stopa? Klid, je jich stejný počet jako kolem našich dálnic, většinou projíždí přes naši zem, ale opravdu ne stopem.