Příští rok se chystáme do Chorvatska, Biograd na Moru, zájezd koupený, ale začíná ve mě hlodat situace která se ted v Evropě odehrává =( Kdopak se příští rok ještě budete chystat k moři a kam =)
A nemáte strach =)
Ne v žádném případě 😀 dneska zaplaceno a už se těším 😎
Ahoj, my máme taky v plánu Chorvatsko, příští rok někdy v srpnu. Ale ještě vůbec nevíme přesné místo. Chceme vzít i děti, takže hledáme něco vhodného i pro ně. Nevíte o něčem? Hlavně aby děti měly trochu vyžití a nenudily se tam. Z toho mám trošku strach. Bude to naše první rodinná dovolená u moře. Tak chci všechno tip ťop .
Tak jestli chcete vyziti pro deti i pro dospele kouknete na ten Biograd na Moru, milujeme to tam a vyziti tam najdou vsechny vekove kategorie
Kdyby jste chtela nejaky info pisnete
Tak mi jedeme do Poreče pro děti super asi už jinam nikdy nepojedeme 😀
ja sem v Chorvatsku uz byla a pristi rok bych tam moc chtela I s pritelem(ktery tam jeste nebyl) a taky s myma detma a s mamkou a chci si to moocc uzit. 😎 uz se tesiiim ted 😵 😵 😵
Parada pisu si Porec kdyztak pro nadale 😀
Já myslím že v Chorvatsku nic nehrozíVždyt je to skoro za barákem 😀 . Za nás vede Umag a Trogir.
@hannca456 my plánujeme příští rok Dalmácii. Ale ještě váháme s kým cestovat.Slyšela jsem, že nějaká CK má dětský klub nebo co. Tak to chci ještě zjistit. Máme dvě děti, takže bych to uvítala, když by to bylo zajímavé.
To sou myslim Vítkovice Tours ty maj neptun kluby
Jedu ještě letos a v létě Chorvatsko stopro 🙂 nejspíš Makarskou
Co tam ještě letos budete dělat =)
@olga419 \ My jsme byli letos na dovolené s CK fischer, tam měli ten dětský klub Funtazie jak píšeš. Děti byly spokojený, měli svoje dětské menu, nachystané dětské židle a stoly. Program pro děti. Ono asi záleží kam chceš jet, ale my jsme tuhle možnost u nich měli.Bylo to moc fajn, děti se cítily důležitě 🙂
my taky vyrážíme na přelomu července a srpna na 14 dní s dvěma dětma, ten mladší bude mít 11 měsíců, jedeme k Omiši a už se hrozně těšíme, více než uprchlické situace se bojím jak zvládneme cestu s tim malym prďolou 😵
Ahoj holky. my máme zkušenosti s Rabacem na Istrii, tam nemáme problém se kdykoliv vrátit, moc se nám tam líbilo 🙂 Loni jsme zkusili Krk na Krku....noooo nic moc....krasné historické městecko, ale chybela nam klasicka promenáda kolem more 🙂
Jezdíme do kempu bijela uvala je tam naprosto vše moře kousíček v areálu obchody ,restaurace,bazény ,dětské hřiště.Vlastně celých 14 dní nemusíme opustit kemp a nikdy jsme se nenudili 😀
Ahoj holky, ráda bych taky načerpala nějaké info ohledně dovči. Zatím jsme s dětmi vždycky létali, ale teď se opravdu bojíme, takže se rozhodujeme jestli ČR a nebo Chorvatsko či Italie. Najde se tu někdo, kdo by mi dal konkrétní tip na ubytování? Důležitá je pro nás hlavně hezká pláž, promenáda a nějaké vyžití pro děti. Moc děkuji, budu ráda za každý tip.
@amandab http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/omis/apartma...
tady je odkaz
Holky prosím, najde se někdo kdo byl v chorvatsku na písčité pláži a poradí ubytování s dětmi?Děkuji
Já osobně mám obavy z toho jak to bude se "Šengenem". Stačila mi fronta sestávajících pouze z dovolenkářů na chorvatsko-slovinské hranici. Nevím, tento rok asi taky jenom krásy ČR + případně termály na Slovensku.
@pamal jeďte třeba ve čtvrtek a uvidíte ten markantní rozdíl, přijedete domů v sobotu ráno a máte celý víkend na to se srovnat, než vyrazíte v pondělí do práce, jeli jsme tak loni a nemůžu si to vynachválit; Biograd je pro děti super, je tma dobře, byli jsme zatím s dětmi v Chorvatsku vždy jen tam, už bych ráda konečně jinam 😅 Ale letos se toho docela obávám, takže to necháváme na poslední chvíli, podle toho, jak to bude vypadat s přílivem běženců
Loni jsme byli v Duce u Omiše a maximálně doporučuji pro rodiny s dětmi. Naše děti ( 6 a 2) si to tam perfektně užily . Pozvolný vstup do moře, žádná havěť v moři, písek, dalo se i bez bot. 🙂 🙂
Také se chystáme do Chorvatska u nás vede Poreč