Holky,letíme zde poprvé, prosím,dá se platit v hotelu euro,nebo jen jejich měnou? Něco co nemuset brát s sebou a dá se pořídit levně tam?děkuji
@majkapb Děkuji, třeba v ck mi řekli, že nemám tahat věci do vody, hračky, a koupit tam, prý levne a pak nechat v kubu hotelu pro děti, osušky poplatky netuším, využijí jste třeba taxi nebo aquapark na slunecnem pobřeží?
Na Slunečném pobřeží jsme nebyli, tak nemohu posoudit, ale jestli jsou osušky za poplatek nebo ne by vám měli říci v ck. Jinak bábovky na písek a lehátka jsme opravdu nevezli, vše koupíte tam za pár kaček, vyjde cca jako u nás a nebo i levněji 🙂. I kosmetika na opalování a léky se tam dají koupit jako u nás.
Podle me je Bulharsko s dětmi nejlepší volba. A ještě k těm bábovkám na písek a lehátkám do moře, my jsme je pak také nechávali v hotelu pro další návštěvníky, měli u bazénu box a tam se to mohlo nechávat. Doufám, že jsem vám alespoň trochu pomohla 🙂
My byli na Slunečném pobřeží a eura teda nebrali.A co se týče lehátek a bábovek jsme si vezli svoje, tam jsme koupili jen slunečník, cca 300kč
@majkapb děkuji,právě že jedu sama s dětmi, tak je pro mne čím min věcí tím lépe,a snad nás ničím nezaskoci, mám zkušenosti jen z jiných destinací.
Jak jsem psala, na Slunečném pobřeží jsme nebyli 🙂, tak to tam může být jiné, nevím. Ale bábovky a tyhle věci jsme opravdu nevezli a koupili to tam, podle mě to opravdu zbytečné.
Nejrozumnější je vzít si s sebou rozumnou kartu a vybírat místní měnu v bankomatu. Ve většině hotelů zaplatíš EURama.
Věci skutečně nemá cenu s sebou brát, koupíš tam vše co potřebuješ.
Poplatky jsou různé. Najdeš místo, dke se neplatí a stejně tak si můžeš za 20-25 leva pronajmout "postel na pláži"
Jestli se dá platit eury v přímo v hotelu nevím ( asi záleží na každém z nich ) , ale skoro u všech hotelů a nebo přímo v nich je směnárna 🙂 a tam se dají peníze pohodlně vyměnit 🙂 ( mění eura na leva a vymění vám i české peníze za leva ) a co se týče toho, jestli si musíte brát něco sebou, přesně nevím co myslíte, ale dá se tam koupit úplně všechno a levně. Byli jsme s dcerou v Primorsku a super, měli jsme pouze polopenzi a úplně to stačí, vše tam opravdu koupíte 🙂