Benecko, máte tip na dobrou restauraci?

pessi
9. črc 2017

Ahoj holky, chtěla bych touto cestou získat nějaká doporučení na dobré restaurace na Benecku či okolí a budu ráda za recenze kam zajít a čemu se vyhnout. Děkuji za informace.

magdanaty
10. črc 2017

Botta Cafe ve Vrchlabi🙂

leneee
10. črc 2017

Travili jsme ted dvakrat na Benecku zimni dovcu. V jidle jsme docela narocni. Chutnalo nam v hotelu Bara, vyhla bych se hotelu Kubat a takovy prumer najdete v hotelu Skalka.

pessi
autor
10. črc 2017

@leneee na Skalce jsme byli loni a katastrofa největší, takže tam už ne a to mě ještě číšník obral při placení o 200,-Kč. a letěla jsem za ním až k výčepu a nakulil mi to okamžitě, takže to ještě více znechutilo náš oběd 🙂 🙂 🙂 Jinak se mi dostala dobrá recenze na Hančovu boudu, tam prý dobře vaří.

leneee
10. črc 2017

@pessi Tak my do Skalky sli dvakrat na obed a vybrali jsme nenarocne jidlo (jednou rizek, jednou nejake spagety a manzel mnel nejakou minutku, ale proste prumer, nic zvlastniho. vase zkusenost je koukam horsi.

ulmanka0
10. črc 2017

Hančova chata the best 🙂

pessi
autor
11. črc 2017

@leneee My měli na Skalce - manžel knedlo, zelo, vepřo, ten říkal, že to byla klasika ale já si dala rizeto a to bylo hrozné, protože v něm bylo nasypané kari, kterým opravdu nešetřili a ještě mi to kolem toho rizeta polili nějakou UHO omáčkou, no, myslela jsem, že to vrátím a děti si daly polévku nudový vývar a nevím, jak dlouho jim tam ležela nebo co do té polévky dávají, ale byla kyselá, takže děti se nenajedly a další jídlo jsme měli v ten den ve Srubu na Medvědíně a tam jsme si pak teprve pochutnali.