Baťůžek na výlety i do města. Dobrá značka?

2veverka
21. srp 2019

Holky, máte nějakou oblíbenou značku u malého i většího batohu na výlety, příp. do města? Něco sympaticky méně známého a kvalitního... Díky moc.

pipi_puncocha
21. srp 2019

Zlínská značka Playbag. Ceny mohou vyděsit, ale opravdu jsem nic kvalitnějšího neměla, máme oba s manželem batoh, já kabelku, on tašku do práce a peněženku a po x letech a každodenním nošení bez jakéhokoliv opotřebení.

https://www.playbag.cz/batohy/

zelenaesmolda
22. srp 2019

@2veverka
batoh je treba vyzkouset,ne kazdemu sedi vsechno.za me jack wolfskin

mates133
22. srp 2019

Dcera ma uz sedmym rokem batoh (dostala ho kdyz ji byly tři) Coleman.Je prakticky reseny,nosi ho temer kazdy den na krouzky i na vylety a je stale skoro jako novy.

2veverka
autor
23. srp 2019

@mates133 To zní dobře....

2veverka
autor
23. srp 2019

@pipi_puncocha Díky! Akorát mám pocit, že jsou to fakt městské batohy, do přírody je jediný černý,

klarahavlova
23. srp 2019

@2veverka Nám se osvědčily batohy Doldy, česká značka i výroba, kvalitni materiály a dobře střihově řešené. V naší rodině od nich máme za spoustu let vyzkoušeno dost druhů (městské, trekové, krosny i dětské) a pokaždé 100% spokojenost, po letech pořád skvěle funkční. Bezva je, že když si batoh třeba roztrhneš nebo se ti jiným způsobem poškodí, můžeš ho poslat do výroby na opravu (máme vyzkoušeno a myslím, že za to tenkrát ani nic nechtěli) 🙂

drep
23. srp 2019

Já nedám dopustit na salewu, mám ji od gymplu (je mi 33) a pořád je pěkná a funkční, ale je lepší pro “větší” holky, já jsem drobná, na běžné nošení v pohodě, ale po týdenní intenzivní turistice a nošení všeho na zádech mě začnou bolet ramena.

iulia
23. srp 2019

My máme rádi batohy "tatonka", vydrží, mají pěkné barvy. Vybereš i městský i outdoorový. A já mám ještě ráda značku "osprey".