Ahooj prosim planujeme jet do chorvacka a mame dceru 2 roky. Poradite mi autosedacku ve ktere se vyspi? Nejaka co jde treba sklopit nebo tak? A jinak jake mate zkusenosti s cestovanim s prckama? Jak je zabavit a nezblaznit se
Bud jet v noci, nebo pres den to prolozit po 3-4h nejakym vyletem, koupackou atd, dite pak zase usnulo, tak dobry, taky jde v pulce cesty najit prespani, odpocinout si. Sedacku jsme meli trochu polohovaci Cybex. Kazdopadne priste letim nebo pojedem na pohodu k nejakymu jezeru v Rakousku - 4-5h cesty a mozna 100x lepsi nez narvany plaze
@evytra
FB skupina deti proti smeru,tam vam poradi s vyberem sedacky.
2 lete dite bych do klasicke posmerky 9-X kg nedala,doporuceny vek vozeni v protismeru je do 4 let,je to daleko bezpecnejsi.
My mame sedacku 0-18 kg, protismernou, polohovaci i ta jizdy do prijemneho lehu.
@puhelin
jakou mate?my mame joie spin 🙂
@zelenaesmolda My mame Britax Roemer First Class Plus. Byla jedina, ve ktere nase drobna, ale delsi dcerka nezapadla. Zkusili jsme jich na prodejne asi pet, vc. te vasi 🙂
@puhelin
ja jsem zkousela cybex a tam byla tak divne zalomena,tak jsem vzala joie 🙂
@zelenaesmolda U nas Cybex neprosel kvuli tomu pultu. Silela pod nim.
@puhelin
tak cybex nema jenom pultove sedacky,sirona je protismer bez pultu...
my jsme meli Romer, ale nevim jaky typ. Syn poslouchal pisnicky/pohadky a meli na tabletu stazene videa (pohadky nebo pisnicky typu Spievankovo). Dcera dokazala dost dlouho koukat z okna (klidne 1-2 hodinky) 🙂 Jinak jsme cestu planovali na odpoledni/nocni spani.
Ano ano my chceme jet prez noc prave
@evytra my máme Petite & mars prime II od 9-36kilo a je celkem pěkně polohovací. Jela jsem s malou na Slovensko a dala to v ji úplně k klidu a spala v ní spokojeně a přišlo mi že se i dobře vyspala.