Zbývá jen 4 090 Kč. Pomůže, prosím?

lusynkova
2. lis 2018

Milé maminky,
ráda bych Vás požádala o pomoc. Již druhým rokem pomáháme mamince malého Áji, který má diagnostikovánou těžkou formu epilepsie tzv. Westův syndrom. Záchvaty způsobily mentální retardaci, středně těžkou poruchu autistického spektra, svalovou ochablost. Dnes je sedmiletý Alík psychomotoricky na úrovni tříletého dítěte. Sám se neumyje, koupání je pro něj utrpením, protože má strach z vody. Pleny jsou každodenní součástí jeho života. Ali chodí na ergoterapii, fyziorehabilitace, má čtyři hiporehabilitační jízdy týdně a pravidelně cvičí doma. Nejvíc mu pomáhá intenzivní hiporehabilitační pobyt, který je vždy jednou za čtvrt roku. Po tom posledním udělal velké pokroky, bohužel však stres z nástupu do školy způsobil velký regres 😞

Maminka plete krásné čepice a kukly a my pořádáme třetí prodejní akci dobročinných vánočních pohlednic. Zdravotní pojišťovna bohužel hiporehabilitaci nehradí. Alík má sbírku na Patronovi dětí, ale pobyt začíná 17. listopadu a ještě chybí 4 090 Kč. Tady na koníkovi už se hodně pomohlo, ale už se to delší dobu vůbec nehýbe, tak zkouším novou diskusi...

https://patrondeti.cz/pribeh/alikovi-na-hiporeh...

Ráda bych Vás tedy poprosila o malý finanční dar, za který Vás s manželem rádi odměníme vánočními pohlednicemi od českých malířů a fotografů 🙂. Stačí poslat na sbírku dar a kontaktovat mě do zprávy zde na koníkovi.

Snažíme se jeho sbírku sdílet všude možně, tak snad se nebudete zlobit, že jsem využila i koníka.

Mnohokrát děkuji za případné oživení diskuse 🙂

S pozdravem Lucie Horáková

soptik101
2. lis 2018

Je to tam 😉

dancamich
2. lis 2018

Dokud mi nepřijde PPM, nemohu pomoci. Na účtu mám teď sedmdesát kaček. :-/ Ale až dojde almužna, kouknu, co by se dalo dělat.

lusynkova
autor
2. lis 2018

@soptik101 Moc díky 🙂 Vybereš si pohlednice? https://m.fler.cz/blog/vanoce-pro-alika-ii-46410

lusynkova
autor
2. lis 2018

@dancamich Jsi hodná 🙂

pitrisek87
2. lis 2018

@dancamich jsem na tom podobně, poslala jsem aspon stovku ale chtěla jsem víc no. Posílala jsem na tu houpajdu tak jsem vycerpala své možnosti...

lusynkova
autor
2. lis 2018

@pitrisek87 Děláš velmi záslužnou práci - obnovuješ diskusi 🙂 To je skvělé 🙂

soptik101
2. lis 2018

@lusynkova ta sova a knihy jsou nadherne

lusynkova
autor
2. lis 2018

@soptik101 Ráda pošlu, pošli mi do SZ adresu 🙂

pitrisek87
2. lis 2018

@lusynkova no nemám dneska moc času, jsme celá rodina nemocní, tak je to dneska děs ☹

pitrisek87
2. lis 2018

Zbývají 4 000 Kč tak jsem zvědavá kdy se vyberou....

lusynkova
autor
3. lis 2018

@pitrisek87 To já taky...

pitrisek87
3. lis 2018

@lusynkova no myslela jsem, ze se vyberou rychleji :(

lusynkova
autor
3. lis 2018

Oživuji...

pitrisek87
3. lis 2018

Dneska jako nikdo nepřispěje nebo co...

lusynkova
autor
3. lis 2018

@pitrisek87 Je začátek měsíce, no...

pitrisek87
3. lis 2018

@lusynkova super přibyla tisicovka, už jsem se bála ;)

lusynkova
autor
3. lis 2018

@pitrisek87 Paráda! Už moc nechybí 🙂

kijonkova.k
3. lis 2018

Kde si můžu koupit pohlednice, prosím?

macek332
3. lis 2018

@lusynkova ahoj, rada sa pripajam k dobrej veci a prajem Alikovi vela zdravia. Dufam, ze sa podari peniaze vybrat, aby si Alik mohol koniky uzit, hlavne, ked mu to aj pomaha 🙂

vevero13
3. lis 2018

Chybí už jen 2 590,- ! To je krásné. 👏

macek332
3. lis 2018

No a tie hackovane kukly a rukavicky su uuuzasne! Pani Martinka je moc sikovna! 🤗

pitrisek87
3. lis 2018

@vevero13 je to bezva...

alcar
3. lis 2018

Ahojky, chtela bych si koupit pohlednice, ale nemam ucet na Fleru. Jak je, prosim, jinak koupim?

alicie_k
4. lis 2018

Včera už jsem to nestihla, ale právě sedám k PC a jdu na to 🙂

pitrisek87
4. lis 2018

@alcar domluvte se s
@lusynkova na koupi...

lusynkova
autor
4. lis 2018

@alcar Vyber si čísla, pošli mi zprávu s čísly a adresou tadu na koníka a zaplať na Patrona dětí 😉. Díky moc!!

lusynkova
autor
4. lis 2018

@macek332 Díky moc!!

pitrisek87
4. lis 2018

Tak co, kolik si vybere dneska ;)

maximaty
4. lis 2018

Ráda bych přispěla, ale žiju v zahraničí a nejsem majitelkou kreditní karty (mám jen Maestro). Přímá platba je možná jen z české banky. Je někde uveden IBAN případně odkaz na transparentní účet kde si tyto informace mohu sama dohledat?