Milé maminky,
ráda bych Vás požádala o pomoc. Již druhým rokem pomáháme mamince malého Áji, který má diagnostikovánou těžkou formu epilepsie tzv. Westův syndrom. Záchvaty způsobily mentální retardaci, středně těžkou poruchu autistického spektra, svalovou ochablost. Dnes je sedmiletý Alík psychomotoricky na úrovni tříletého dítěte. Sám se neumyje, koupání je pro něj utrpením, protože má strach z vody. Pleny jsou každodenní součástí jeho života. Ali chodí na ergoterapii, fyziorehabilitace, má čtyři hiporehabilitační jízdy týdně a pravidelně cvičí doma. Nejvíc mu pomáhá intenzivní hiporehabilitační pobyt, který je vždy jednou za čtvrt roku. Po tom posledním udělal velké pokroky, bohužel však stres z nástupu do školy způsobil velký regres 😞
Maminka plete krásné čepice a kukly a my pořádáme třetí prodejní akci dobročinných vánočních pohlednic. Zdravotní pojišťovna bohužel hiporehabilitaci nehradí. Alík má sbírku na Patronovi dětí, ale pobyt začíná 17. listopadu a ještě chybí 4 090 Kč. Tady na koníkovi už se hodně pomohlo, ale už se to delší dobu vůbec nehýbe, tak zkouším novou diskusi...
https://patrondeti.cz/pribeh/alikovi-na-hiporeh...
Ráda bych Vás tedy poprosila o malý finanční dar, za který Vás s manželem rádi odměníme vánočními pohlednicemi od českých malířů a fotografů 🙂. Stačí poslat na sbírku dar a kontaktovat mě do zprávy zde na koníkovi.
Snažíme se jeho sbírku sdílet všude možně, tak snad se nebudete zlobit, že jsem využila i koníka.
Mnohokrát děkuji za případné oživení diskuse 🙂
S pozdravem Lucie Horáková
Dokud mi nepřijde PPM, nemohu pomoci. Na účtu mám teď sedmdesát kaček. :-/ Ale až dojde almužna, kouknu, co by se dalo dělat.
@soptik101 Moc díky 🙂 Vybereš si pohlednice? https://m.fler.cz/blog/vanoce-pro-alika-ii-46410
@dancamich jsem na tom podobně, poslala jsem aspon stovku ale chtěla jsem víc no. Posílala jsem na tu houpajdu tak jsem vycerpala své možnosti...
@pitrisek87 Děláš velmi záslužnou práci - obnovuješ diskusi 🙂 To je skvělé 🙂
@lusynkova no nemám dneska moc času, jsme celá rodina nemocní, tak je to dneska děs ☹
Zbývají 4 000 Kč tak jsem zvědavá kdy se vyberou....
@pitrisek87 To já taky...
@lusynkova no myslela jsem, ze se vyberou rychleji :(
Oživuji...
Dneska jako nikdo nepřispěje nebo co...
@pitrisek87 Je začátek měsíce, no...
@lusynkova super přibyla tisicovka, už jsem se bála ;)
@pitrisek87 Paráda! Už moc nechybí 🙂
Kde si můžu koupit pohlednice, prosím?
Chybí už jen 2 590,- ! To je krásné. 👏
No a tie hackovane kukly a rukavicky su uuuzasne! Pani Martinka je moc sikovna! 🤗
@vevero13 je to bezva...
Ahojky, chtela bych si koupit pohlednice, ale nemam ucet na Fleru. Jak je, prosim, jinak koupim?
Včera už jsem to nestihla, ale právě sedám k PC a jdu na to 🙂
Tak co, kolik si vybere dneska ;)
Ráda bych přispěla, ale žiju v zahraničí a nejsem majitelkou kreditní karty (mám jen Maestro). Přímá platba je možná jen z české banky. Je někde uveden IBAN případně odkaz na transparentní účet kde si tyto informace mohu sama dohledat?
Je to tam 😉