Sbírka na provoz fyzioterapie pro psy

petfyzio
25. zář 2024

Všechny zdravím,

Budu ráda, když podpoříte můj projekt.
Připravila jsem si pro vás i hezké odměny.
Zde přidávám i odkaz na stránky Donio, kde sbírka probíhá.

https://donio.cz/pribeh/24569?utm_source=copyli...

Všem předem moc děkuji

barmil
25. zář 2024

@petfyzio partner tohle dělá a nikdy nikde nezebral. Na vybavení vydělá a z toho financuje i péči o psy z docasek a útulku. Holt vana stojí mega a pronájem je za 30, evidentně jsi přecenila síly a koupila víc zařízení, než dokážeš uživit.

ai30
25. zář 2024

@petfyzio Ja ti fandim! je super, ze se chces postavit na vlastni nohy a jeste s takovym hezkym projektem.

Byt tebou, jeste ale zvazim ty odmeny, nejsem si jista, jestli to bude mit pro tebe vetsi prinos, kdyz v te rehabilitacni odmene mas hodinu za 40 Kc, aby te to nezasekalo od jine prace.

V takto specializovane oblasti dokazes vytvorit hodne reklamy i s minimalnim rozpoctem, ale budes na to potrebovat prave ten cas.

Spoj se s kazdym veterinarem v okruhu rozumneho dojezdu. Informuj vsechny o tom, co nabizis, urcite te budou radi pacientum, u kterych to bude potreba, doporucovat. Domluv se s nimi na umisteni letaku v cekarne a dodej jim vizitky, ktere muzou predat.

Pokud mas volne kapacity, uz ted nakontaktuj utulky v okoli a nabidni jim sluzby za ty provozni naklady, vymenou za reklamu na jejich socialnich sitich a dokumentaci (zlepseni) stavu pejsku. Tim muzes rozjet svoje socialni site, domluv se s nimi na sdileni tvych postu s jejich pejsky a udelej si z toho i case studies na sve stranky, aby lide videli, co muzou ocekavat a jake mas vysledky.

Na umisteni reklamy se muzes domluvit i s mistnimi obchody s chovatelskymi potrebami, treba za nejaky maly poplatek dat mensi plakat do okna nebo ke kase.

To by v tom byl cert, aby o tobe za chvili pejskari v okoli nevedeli ;) At se dari!!