Holky prosím sijete některá roušky ty pekne s obrázky na prodej já bohužel nejsem ten talent na to chtěla bych 5 Pro naší rodinu našel by se někdo děkuji moc
@altice taky neumim, resila jsem nesitou, ze skladane pliny a gumicek, navod je na Facebooku.
📌
A hlavně jsem psala že bych odkoupila a ne kde to najdu ušít v sude říkají a píšou jak si lidi pomáhají .
@altice Vsak hned prvni prispevek te odkazuje na fler, kde muzes zakoupit. 🤷♀️
Ja dnes rano upravovala strihy. Pozadala me kamaradka o rousky pro celou rodinu. Budu sit i pro nas. Klidne bych ti je usila. Ale na postu mezi davy lidi ted nejdu.
@marketa11112 tak děkuji za ochotu chápu my jsme zatím v karanténě tak to je taky pěkně na hovno
@makovice88 to jo ale chtěla jsem tady jestli by si někdo nechtěl vydělat nějakou kacku.kdyz jsou některé tak zručné
@altice Jasny. No ja jsem taky na siti uplne leva, ale i tak jsem doma nasla prosteradlo a siju rucne. 😁
@makovice88 tak to jo jenže mě to nebaví a po chvilce by to letělo z okna
@altice hele , neni to tezke. ted je na netu mraky navodu. a urcite by jsi to dala. ja jich jsem schopna nasit mraky, ale nevim, jak to posilat k lidem.
kdyz ono je to tezke, clovek si za takovou vec nerad bere penize. proto vetsina svadlenek sije jen pro rodinu , zname ci treba do nemocnic jako pomoc zdarma. ja nasila pro kamaradku a jeji rodinu, zitra si pro to prijede. byla bych ochotna par usit i na prodej. jednou tydne do mesta pojedu, tak bych holt na tu postu zasla. asi by to slo poslat v obalce. koukala jsem totiz na fler a tam za to chteji fakt nehorazne penize. jen tedy nevim, kolik si za takovou vec rict.....
davam foto tech, co jsem sila pro kamaradku. hezky sedi na nose, zakryji usta, nos a cele tvare, bradu . sila jsem univerzaly dospelacke. a pak detske pro prcky 3-6 let (sedi me 2,5 lete holcice i 5 letemu synovi) - treti foto.
já mám, včera jsem ušila ale dvouleťák mi to vůbec nechce ani zkusit. Tak teď nevím..... chci jít s ním nakoupit.
@marketa11112 je jsou moc pěkné ale nevím jak by to došlo jelikož u nás je vše zavřené leda to rysknout a buď to dojde nebo ne
@babanci ty to děláš podle toho nemocničního návodu? Prosím, já jsem asi blbá, ale co je krok 5? Teprve se na to chystám, šicí stroj je pro mě španělska vesnice, ale zkusím to...
1 je nastříhat látku 20 na 20cm
2 obšít horní a dolní okraj
3 udělat harmoniku
4 obšít levou a pravou stranu a zafixovat tak harmoniku
5 ???
6 šňůrky
Případně jestli máš jiný návod, sem s ním, budu ráda za každou radu. Třeba roušky z podprdy mi manžel řekl, že ani náhodou nosit nebude
Udelala jsem pro rodinu tyhle, obsit rucne ctverec zvladne kazdy
https://www.youtube.com/watch?v=1On2vqOaQEs
A ty bez siti taky drzi pekne, mela jsem ji pri ceste k Dr.
Koukni na www.fler.cz - tam je spoustu na prodej.