Renatka s DMO

renatka14
16. led 2023

Dobry den milé maminky...Prepacte,ze som si vas dovolila oslovit o pomoc,ktora sa tyka mojej dcerky Renatky,ktora po
krvacani do mozgu ostala zdravot.tazko postihnuta.Ak vas mozem poprosit ako maminku,ktora vie o čom je náš život,boli by ste prosim laskavé,,ochotné pomocť nám so zdielaním zbierky, ktora je na donio.cz.. Od vcera je dcerka opet so zapalom priedusiek,tazko dycha,zahlienena,zvysene epilepticke zachvaty,teploty.Čistička so zvlhčovacom je prave preto,aby predisla virozam,ĺahsie dýchala,keďže ma postlácane organy,silnu deformaciu chrbta,hrudnika..pocas choroby je dychanie namáhave,place,a nech ju polohujem,je to tazke.Od mojich 27rokov sa o dcerku staram sama,kedze byvaly manzel nezvladol situaciu.Vsetok svoj zivot,cas som odovzdala svojej dcerke.Sú situacie,ked dcerka potrebuje zdravot.pomocky k ako takemu ulahceniu stavu,a tu je moje usilie,snaha nedostacujuca,kedze pomocky su drahe,poistovna neuhradza.A vtedy mi ine neostava,iba verit,dufat,ze oslovenim neznamych ludi sa niekto najde,kto sa vžijvžije,pochopi nasu naročnu situaciu,poda nam pomocnú ruku..Neziadam pre dcerku nejaky štandard,iba to,aby mohla robit ukony,ktore jej sčasti aktivuju mozog,svaly k činnosti..Je stuhnuta,tazko dycha,sama neurobi ziadnu cinnost...viac je v linku,kedze som casovo obmedzena so starostlivostou dcerky.. ak mate dotaz,kludne ma kontaktujte...zo srdca dakujem za pochopenie,pripadne zdielanie...🙏..Všetko dobre Vám ,vašim detičkám prajem..❤https://www.donio.cz/pomoc-pre-ztp-leziacu-rena... pozdravom ReReTobyoRenata.https://www.donio.cz/pomoc-pre-...

nazka
16. led 2023

@renatka14 ani jeden odkaz nefunguje. Mrzí mě, čím si procházíte ♥️

renatka14
autor
16. led 2023

@nazka ,ďakujem za reakciu...Nazka,nieje to ĺahké,ale čo neurobíme pre svoje detičky??mi to máme ťažšie,ale nevzdávame sa..😊❤

renatka14
autor
16. led 2023

@j.a.n.i ďakujem za odkaz...😊

nazka
16. led 2023

@renatka14 jste hrozně silní, posílám korunky. Alespoň něco málo. Držte se, fandím vám

renatka14
autor
16. led 2023

@nazka
@nazka ,zo 🧡ďakujeme.Vážim si to.Zdielala som zbierku tu,lebo neviem kde ju mam zazdielat...Verím,že mi maminky poradia..Bola ste prva,ktora zareagovala..tesím sa..Inak,volam sa Renata😊

nazka
17. led 2023

@renatka14 občas se tu takové sbírky vyskytují, myslím, že jste to sem umístila správně ☺️

renatka14
autor
17. led 2023

@nazka ,to mi poradila jedna pani.Ja som o tejto stranke nevedela..Ale dakujem Vam Nazka😊

nazka
17. led 2023

@renatka14 kéž bych mohla pomoci více ♥️

renatka14
autor
18. led 2023

@nazka ,ste zlata😊ak niekto chce pomoct,ako aj vy ste prispela,tak v ramci svojich moznosti...Ja si vazim kazdu pomoc🙏ved vdaka nej mozeme Renatke pomoct❤