Krásný dobrý den všem!
Jsem Míša z Donio, crowdfundingové platformy, a do této skupinky jsem se připojila z toho důvodu, abych nabídla pomoc všem, kdo ji potřebují. Spousta lidí totiž neví, kde podobnou pomoc hledat. Nejčerstvější je například příběh Mikuláška, pro kterého se podařilo vybrat peníze na potřebné neurorehabilitace a další pomůcky.
Abyste věděli, jak to u nás funguje, zasílám stručné informace o založení sbírky na Donio:
● Sbírka na Donio běží pod veřejnou sbírkou.
● Sbírku založíme zdarma.
● Předáme 100 % vybrané částky (nebereme si provize).
● Dar předáme rychle na základě darovací smlouvy. FO dar nedaní.
● K založení sbírky potřebujeme obdržet příběh, fotky a prokázat totožnost.
● Dbáme na 100 % transparentnost.
● Po ukončení sbírky chceme vždy prokázat, že penízky byly použity na tentýž účel, který ve sbírce uvádíte.
Pokud je tu někdo, kdo takovou pomoc potřebuje, kontaktujte mě na: michaela.hajatkova@donio.cz nebo na čísle + 420 731 169 400.
Ráda Vám pomohu! <3
@honzinenka děkuji za Vaši reakci. O dalších možnostech sdílení diskutujeme, prozatím zkouším postovat příspěvky v rámci diskusích fór a facebookových skupin.
O Mop jsem prozatím neinformovala, ale určitě je to jedna z možností!
Pokud máte nějaké další tipy, ráda si je vyslechnu. 🙂
Děkuji za přečtení příběhu a pomoc při sdílení mezi sve pratele
Poslali jste
David (13 let) a Patricie (9 let) mají cystickou fibrózu, tato nemoc postihuje zejména dýchací ústrojí, potřebují efektivního pomocníka pro vykašlávání, který by jim pomohl efektivně dostávat z plic hustý hlen, který se jim tam usazuje. Pomozte nám prosím sdílením této sbírky, abychom vybrali dostatek prostředků na nákup přístroje Simeox. Děkujeme Krausovi https://www.znesnaze21.cz/sbirka/usnadneme-sour...
Dobrý den, shořel nám dům. Máme sbírku na Doniu. Moc prosím o pomoc a případně sdílení na sociálních sítích. Moc všem děkuji
https://www.donio.cz/PomocStrachovym
@michaelazdonio Vaše platforma je skvělá, díky za ni. Jen mě napadá, zkuste oslovit redakci, zda byste mohla napsat článek nebo udělat rozhovor, to by mělo větší dosah než jen tenle post. Je to přesně tak, jak říkáte, spousta lidí neví, kde pomoc hledat. Já jsem třeba takhle propojila jednu maminku, co potřebovala pomoc kvůli nemoci svého děťátka, a měla u vás sbírku, s FB skupinou Mám srdce, pomáhám, což jí pomohlo sehnat část potřebných financí. Ještě mě napadá - vím, že je to nad rámec Vaší práce, ale informujete lidi, že mají možnost zažádat o Mimořádnou okamžitou pomoc na Úřadu práce - tzv. Mopku? Mnohdy stačí jen málo, aby rodina neztratila třeba střechu nad hlavou..