https://www.donio.cz/pomoc-na-lecbu-aaronka
Dobrý den, zkouším touto cestou požádat o pomoc.
Onemocnělo mi štěně, sešlo se jedno z druhým, plus marodil druhý pes a už není v mých silách to vše uplatit. 🙁
Vkládám odkaz na sbírku, kterou jsem založila na Doniu, kde je vše podrobně popsané.
Předem děkuji za případnou pomoc 🍀
Chápu dobře, že jste si vzali pejska, kterého jste nedokázali socializivat se svým psem a následně ani ufinancovat. Pejsek jde pryč od vás, ale případné přebytky financí se použijí pro vašeho psa?
V poslední době mně ty sbírky na donio hlava nebere.
Bohužel první co mě napadlo po rozkliknutí , tak nechoďte na nehty a ušetříte kopu penez.
Doufám, že e pejsek se dostane do milující rodiny a bude mít spokojený a šťastný život 🐾
A na jakou léčbu? A co má teda za onemocnění?
@zuzangel Přesně mě ty nehty taky napadly 😃 Jako nevím, my za naší fenku během půl roku dali spoustu peněz, dvě operace, spousta léků, injekce, ale žebrat o peníze by nás fakt nenapadlo.
To zakladal pes? Když se dohodl s paničkou, že koupí za penízky granulky pro svou holčičku 🙈
Úplně chápu, že někdy se to sejde a veterinární výdaje jsou drahé, ale potřebujete 6 000 jsem pochopila jen z toho není jasné na co vlastně. Máte na veterině sekeru? Nemáte na granule, které docházejí a co pak až dojdou.
Poprosila bych rodinu třeba, nebo šla na brigádu. Já myslela, že ten pes má nějakou vážnou chorobu a bude potřeba nákladná operace, nebo léčba. Místo toho pes už u Vás vlastně nebude, takže potřebujete prostě peníze pro sebe ne pro něj.
Nemůžeš si pořídit opici, když nemáš na banány 🤷🏼♀️.
Ráda přispěju člověku, který je v nouzi. I na domácí mazlíčky jsem mockrát přispěla. Ale téhle sbírce vůbec nerozumím. Když už je pes zdravý, tak jaké budoucí veterinární výdaje? Vždyť ho dáváte za pár dní pryč. Trochu to působí, že chcete peníze spíš pro sebe. Nezlobte se na mě, ale 6 tisíc navíc není zas taková částka, aby kvůli ní musel člověk zakládat sbírku. To si vyděláte za dva víkendy na brigádě.
To si děláte srandu, ne?
- Já bych chápala, že potřebujete peníze na nemocného pejska. Třeba dlouhodobě. ALE: pejska si ani nenecháváte, a do nákladů dáte, že jste mu koupila hračky??? Jako fakt? Tak si nepořizujte psa, nevozte ho ze Slovenska a nepořizujte mu hračky? Nebo si to nechte proplatit od nových majitelů, ne? Mohla jste si vzít štěně z útulku zadara někde z ČR.
Paní si dobrovolně vzala psa, zaplatila za něj u veterináře potřebnou léčbu. Teď ho dává pryč a po někom chce těch 6 tisíc co dala do jeho péče? Jakože " Složte se mi ve sbírce, abych neprodělala na psovi své úspory?" Svět se v prdel obrací.
Donio by mělo přehodnotit, co za sbírky schvaluje.....
pak se ti opravdu potřební ztratí v záplavě tohoto
@me_druhe_ja nejen ztrati, zdiskredituje se tim cele donio...
🤦🏻♀️
Na toto bych nepřispěla ani korunu. Nemá to na doniu co dělat. 🤦♀️
Nezlobte se na mě,ale když si pořizujete zvíře,tak na to musíte mít i finance. Je to živý tvor,takže je předpoklad, že může být i nemocný. Taky mám psa,ten měl torzi žaludku,operace stala 21000! Ale je to můj pes a me starosti!
@xleni Když tam dávají lidí sbírky typu " Potřebujeme větší bydlení, protože jsme se začali starat o mladistvého člena rodiny a ten potřebuje bydlet v domečku." Drahé hračky pro děti k Vánocům,...
Nemám problém přispět na zdravotní pomůcky, léky, operaci nebo rodině po nějaké katastrofě. Každopádně mi zůstává rozum stát nad tím, co všechno se lidi nestydí na Donio dát.
@michaela666 Za chvíli tam lidi budou dávat že potřebují jet na dovolenou, tak ať lidi přispějí 🤦♀️
Ze se nestydite
@klokanka31 a to je nápad 🤣. Já furt přemýšlím kde vzít víc peněz 🤣🤣🤣🤣
@endeova96 Sednete si a udelejte si financni analyzu toho, jake mate vydaje a prijmy. Podle toho si musite nastavit zivotni styl. Pokud vas vydaj 6 tis. Kc uvrhne do situace, kdy neni ve vasich silach to uplatit, neni prece mozne ucinit rozhodnuti, ze si vezmete na starost druheho psa. Je mozne, ze na nejakou dobu budete muset ozelet umele nehty a melir a doprat si zase, az budete mit silnejsi financni rezervu. Jestli toto na Donio patri nebo ne je jen na zvazeni Donia, ale sama se podivejte, jake pribehy tam jsou a zamyslete se nad tim svym..
@klokanka31 jo dobrý nápad 🤣🤣🤣
@klokanka31 Víš jak to je, líná huba- holé neštěstí. 😃 Třeba bych se po 10 letech dostala do zahraničí na nějaké válení na pláži.
@tereza0111 Zase je ale dobře že to napsala pravdivě, a nelhala, aby nachytala důvěřivce...
@klokanka31 to je pravda, bod k dobru! 🙂
Jako kdyby šlo třeba o nějakého důchodce, a ten nutně potřeboval peníze na operaci pro pejska, tak bych přispěla a moc ráda. Sama vím jaké to je když milovaný pes potřebuje akutní operaci, jinak konec. Ale tohle mi prostě hlava nebere, když ten pes vůbec léčbu nepotřebuje.
@endeova96 Nějak nechápu, sbírka poslouží na budoucí veterinární výdaje? 🧐