Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
@terka228 je to tam😊
@lucinkamarecek Děkuji moc i za Lukáška❤
@suzanna123 Děkuji i za Lukáška❤ Je mi to trapné...Opravdu moc děkuji❤❤❤
@terka228 není zač je to šikula a zaslouží si mnohem více, posílám Lukášovi pusu, prosím o předání 😊
@lucinkamarecek Děkuji a ráda jsem předala🙂
@terka228 mělo tam být Lukáškovi(korekce textu na mobilu), díky za předání. Přeji zdravíčko lásku trpělivost a kopec štěstí celé rodince ❤️❤️❤️❤️❤️
Není za co a trapné to není vůbec. Mně je trapné se k tomu hlásit, ale chtěla jsem tuhle diskuzi vytáhnout komentářem na hlavní stránku - a motivovat ostatní 🙂
@suzanna123 nějak tak zuzanko 😊
Je to tam ☺. At je Lukasek stastnej☺
Je to tam, držíme palce, ať má Lukášek brzy sedátko. 🙂
Máš to tam, držím vám palce ☺
Ahoj Terka, tiez som prispela a dufam, ze sa Lukasko coskoro docka svojho noveho hupacieho sedatka. Drzim palce a prajem vsetko dobre!
Také jsem poslala... Snad pomuze. Malej Lukášek je strašně hezky chlapec... Ostatně všechny tvoje děti..🙂
Poslala jsem ti tam nějaké peníze. Myslím, že není trapné říct si o pomoc, naopak. Snad se podaří sehnat peníze co nejdříve, aby byl Lukášek šťastný. Držte se!
Holky, muzete sdilet na fb. Vim, ze tam toho je hodne, ale treba se nam tak taky podari pomoct☺
jsem už babička,mám 5vnoučat naštěstí zdravých,ráda pomohu konkrétnímu človíčkovi,přeji hodně zdraví a štěstí všem
Máte to tam, snad to dáme dohromady 🙂
@terka228 Máš to tam (o trochu víc) 🙂 A držím palce, ať se to brzy vybere!