Ahoj holky, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti jak se sbírkou krabice od bot tak na peněžní pomoc. Dostanou se všechny peníze lidem co je opravdu potřebují? A jak probíhá předání krabice od bot na sběrběm místě popřípadě balili jste i věci po dětech v hezkém stavu nebo kupovali vše nové? Ráda bych před Vánoci aspoň trošku potěšila děti které nejsou z finančně zajištěných rodin :(
@clarunka Dobry den,ano balili jsme i pouzite veci,ale jen ve vybornem stavu...auta,knihy,plysak a zbytek jsme dokupovali...fixy,omalovanky,pexeso,sladkosti atd.. Penezitou pomoc jsme neposilali,ale myslim,ze vsechny penize jdou k potrebnym. Letos je novinka,ze si rezervujete v danem sbernem miste, primo pro koho krabici chystate-vek a pohlavi. Myslim,ze sbirka je opravdu spolehliva. Pracuje v ni spoustu dobrovolniku...
Já už mám také krabici připravenou a příští týden ji povezu na sběrné místo. Věřím, že se dostane tam kam má. Ale ráda si poslechnu zkušenosti, pokud někdo má z minula.
U Diakonie bych se opravdu nebala 😉
My dělali balíčky už loni. 🎁 Letos je třeba si dárek zarezervovat na stránkách https://www.krabiceodbot.cz/sberna-mista/ na konkrétní sběrné místo.
Do balíčků jsme dávali úplně nové věci nebo ve 100% stavu. Tak abych neměla strach, že by to mělo dostat moje dítě. Přeci jen pro mnohé děti to bude jediný balíček, který dostanou.
Má webu jsou i inspirační balíčky... 😉
Chtěla jsem se zapojit do projektu na dárky pro děti (krabice od bot), ale bohužel věkově je to v Brně už rezervované, je málo sběrných míst a nejde jim to poslat poštou. Nabízím tedy dárek pro holku věk okolo 3-5 let zde. Možné vyzvednutí v Brně Nové Sady. Chci darovat někomu v horší finanční situaci (nemůžou dětem pod stromeček pořídit dárky). Pokud by měl někdo zájem, stačí se ozvat přes zprávu.
@clarunka Tohle by mě taky zajímalo, jak to konkrétně chodí.