ahojky maminky
máte některá tuto zavinovačku - v letní verzi? Ondrášek se má narodit začátkem července, přeci jenom pořád teplo nebude. Vím, že se dá použít i deka, ale tak nějak furt dumám nad touto zavinovačkou 😉. Může se použít i do kočárku
ja mam teda zimni, davala jsem ji hlavne do kocarku, ono pak v zari s malym mimi teplo taky uz nebylo a ve sportaku kdyz je rano chladno je v ni jeste ted.. ja ji vyuzila na 100% doporucuju..
Já jí teda nemám, protože mám červnové mimi a ani jsem ji nepotřebovala. Buď jsem dala teplejší overálek a nebo, když už bylo chladněji, tak rovnou fusak - tedy do kočárku. Do autosedačky jsem dala teplejší oblečení. Myslím, že když nemáš zimní mimčo, tak není nezbytná. Ostatně myslím, že i fusak od Emitexu se dá použít v autosedačce - pokud bude velká zima.
tak fusak je ale hoodne teplej to je zase treba v zari kdyz je navecer nebo rano zima opravdu zbytecny a z deky bych se ala ze mu tam potahne.. tohle je takovy sikovny.. ja dala fusak az nekdy v rijnu, celou dobu byl v te zavinovacce...
ahojík
moc Vám děkuji :o), spíš jsem už nakloněná ke koupi 🙂 ale chtěla jsem vědět zda-li posloužila i ostatním
MY máme tu zimní a super, do vajca jsme ji dávali porad, dokud na ni nezacalo byt teplo. Za sebe doporucuju 😉
ahojky, mám ji právě v té letní verzi, ale využila jsem ji snad 3x ... mě se moc neosvědčila 😒 , ale mít zimní mimi, tak ji beru určo v zimní verzi 😉
Ja ju mam - zimnu verziu, je skvela. Kupla som ju ak kmotre, aj ta je s nou spokojna! 😉
Ahoj, já mám tu zimní - mám červencové mimčo - a je supr. Když bylo chladněji, používala jsem ji i do kočárku. Nemusela jsem malou navlíkat. Používám ji až do teď. Zrovna dneska jsem ji opět vytáhla. U nás bylo trochu chladněji no a než malou nabalovat a dávat teplou deku, tak jí dám jen tenčí overálek, na to mikinku a šup do zavinovačky. Na zádička má v kočárku teplo a na nožičky taky. Jakpak se jí tam hezky spinkalo. Vřele doporučuji. Využívám ji cca 10 měsíců a supr.
ahoj Mirko755 - máme jak zimní tak letní verzi - obě dost hojně používané, jak do sedačky, tak do kočárku...za nás rozhodně ANO
ahoi my sme letny a mali sme aj letnu verziu aj zimnu. nam posluzili oboje. tu letnu sme pouzivali aj doma namiesto deky, takto bol kryty zo vsetkych stran a zaroven mal aj volne rucicky. zimnu sme vyuzili v kociku
takze ja odporucam urcite
tak jsme narazila na vaši diskuzi,taky právě uvažuji o této zavinovačce v letní verzi
http://www.mimistyl.cz/letni-zavinovacka-s-kapu...
jsem pořád na vážkách jestli koupit nebo ne.Ale určitě bude lepší než dečka,ne?
já jsem ji koupila. je velká a vydrží prej až do roku. ani v létě není pořád teplo a je lepší míň oblíct a dát zavinku, než zavlíkat mimčo... tot můj názor. A taky je to moc roztomilý...
ahojík holky 🙂
ve směs jí máte a hodně využíváte 🙂, dnes jsem jí objednala 😉 a myslím si že jí určitě využijeme. Kór potom od září kdy už není moc teplo, díky Všem za názory 😵
ahojte len sa chcem spýtať, že kolkomesačné bábo sa tam najviac zmestí?
já měla zavinovačku v zimní verzi a neposloužila mi vůbec, měli jsme ji na nic a byli to pro nás jen vyhozené peníze. Měli jsme ji jednou a malý byl z ní celý zpocený, dávala jsem deku a bylo to vyřešené a to je říjnové mimčo 🙂
ahojte, aj ja som si kupila letnu zavinku od emitexu... kedze mame zeleny kocik tak som sa ulakomila na zlteho leva a je naozaj velmi krasna a jemnuckaaaa 😉 uvidime ako sa bude pacit malej Lauruske ked sa narodi 😀 😀
Ahoj holky,
přidávám se k velmi spokojeným majitelkám 😀 . Málý se narodil v listopadu, tak jsem celou zimu používala zimní a na jaře jsem ještě koupila i letní a jsem maximálně spokojená. Žádné zdlouhavé oblíkání a vztekání (Šimi oblíkání nesnáší). Střídala jsem je ještě i na jaře podle teploty. Prostě super...
Ta zimní je tak krásně měkoučká a teploučká a ta letní je sladce veselá...máme šedého zajíčka 😀
Navíc jsem si k té zimní pořídila ještě i stejnou deku...ale tu jsem použila párkrát...zima zas nebyla tak krutá. 😉
Taky právě přemýšlím, jestli letní zavinovačku nebo ne....jsem pořád na vážkách, jednou bych ji už objednala, podruhý zas ne....hrozně nerozhodná 😠 nejsem si totiž jistá, jestli bych ji v létě využila.....do zimní bych ale určitě šla 😉
Vidím, že tu se většinou chválí ta zimní verze....
Ahojte baby... ja mam zimnu zavinovacku a je fakt super, maly ma 9 mesiacov a stale ju pouzivam ked je chladno aj do kocika, je to fakt super vecicka, maly je uz predsa pohyblivejsi a takto ho mozem pekne priputat aj v kociku a nemusim mat strach, ze vypadne... vrelo odpurucam, aj ked napr. keby bola teraz zima tak do vajicka by sa mi spolu s tou zavinovackou uz nezmestil, ale ako pisem, super aj do kocika 😉 urcite dobre investovane peniaze 🙂
Helulicku, 🙂
určitě si ji pořiď 🙂 ...mimi nemá rádo oblíkání...a když by bylo trošku chladněji, tak ji krásně použiješ, zas tak hrubá moc nejí...spíš jen taková izolace na udržení teplíčka...bych ji chtěla sama 😀
A taky se mi moc líbílo, že Šimiho hřeje i ze spoda...což matrace v kočárku asi moc nebude...a určitě ji použiješ na podzim...je do 80 cm mimíska...Šimi má půl roku a má 70 cm... 😵
a na zimu si můžeš pořídit deku, která je stejně řešena jako zimní verze fleece vyplněný PES vláknem, takže super hřeje...tak bych to zkombinovala...letní a přikrýt zimní dekou:
http://www.babylife.cz/zbozi/60-emitex-fleecova...
navíc jsou ve stejných barvách, tak Ti to bude krásně ladit...tak bych to udělala já 🙂 😉 😵
My cekame cervencove mimi a poridila jsem tuhle, ktera by mela byt jen bavlnena a ne fleece...http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=117772. Emitex zimni budeme mit od sestry, tak uvidim, jestli ji pouzijeme...
Ta je fajná 😀 ...mít letní mimi...tak bych ji htěla taky 😀 Zavinovačky jsou super věc 😎
denisocka • 1d, 16tt • Včera o 14:31
chcem sa opýtať, ako najdlhšie ste používali tuto zavinovačku . Ja som ju mala pri synovi,ale on bol decembrový a bola som velmi spokojná. Kamarátka mala septembrove deti a tiež to využila celu zimu . My teraz čakáme dalšie bábo v auguste a už mamvyhliadnutu opäť tuto za super cenu,tak zvažujem či to vziať - či to bude dobre až do jary - teda do 8mes cca
http://www.maderna.sk/images/27468685867/emitex...
beruska2x • 1d • Včera o 14:32
mam presne tuhle a pouzivala jsem ji jeste na podzim do kocaru nez byla zima na fusak, a to bylo malymu pres rok....
babulina • 1d, 22tt • Včera o 14:33
my sme nasu davali tak cca 7- 8 mes do tej zavinovacky ked sme v zime chodili na plavanie, bola tam uz sice dost natesno ale este sa zmestila
denisocka • 1d, 16tt • Včera o 14:36
lebo som už pre tuto rozhodnuta,ja som presne taku darovala kamoške a je mi blbo pýtať požičiať 😀 , ja som mala šedo modru ale predala som ju,bola to taka chalanska farba a stale som chcela tuto . No a teraz neviem či kupiť letnu verziu,či rovno zimnu
beruska2x • 1d • Včera o 14:38
ja mela zimni a mam prcka taky v srpnu 😉
denisocka • 1d, 16tt • Včera o 14:41
je,tebe sa narodil ako mám ja TP 😵 a tiež šimonko . tak je rozhodnute 😵
beruska2x • 1d • Včera o 14:42
😉
denisocka • 1d, 16tt • Včera o 14:56
musim ešte dnes pozrieť maleho veci,ja len dufam že som tu sivo/modru predala,nieže nakoniec ju niekde najdem odloženu 😅
pimpa • 1d • Včera o 17:13
no tak ja som tu asi jedna z tych najdlhsich pouzivateliek tejto zavinky 😀 😀 este stale sa do nej Patko zmesti a to ma 12 mesiacikov a 76 cm. Ked mu pri hlavicke nestiahnem snurkou tu akoze kapucnu, tak myslim ze este 1 mesiac v nej vydrzi, a potom uz aj autosedacku vajce vymenime za vacsiu, my mame tu 0+ a ako myslim tak o mesiac uz skoncime s obomi, lebo nechcem aby mu hlavicka presahovala von, potom to vraj uz nie je bezpecne. vyuzili sme ju teda dve zimy a aj v lete obcas, ked sa nahle ochladilo a doobeda spinkal na balkone v tieni, kde inak dost fuka vietor. Tiez mame tu sedo-modru verziu a neviem si ju vynachvalit...urcite ju nepustim z ruky a ked hej, tak len pozicat 😉
martulikk • 1d • Včera o 17:27
ahoj, my ji mame taky 🙂 mala se narodila na konci cervence a mame jeste rezervu 😉 urcite ji uzijete! i kdyz musim rict, ze pro druhe mimi zkusim spis poridit fusak na autosedacku... v tehle zavinovacce se mi mima priserne poti a to chodime hooodne na lehko (body s dl. rukavem, puncosky, slabe teplacky a ponozky, slaby kabatek - z materialu jako je body, no a bavlnenou slabou cepicku)...
denisocka • 1d, 16tt • Včera o 17:50
fusák mam tiež Emitex Combi 3v1 a ešte prvu zimu v hlbokom je super,ale potom v šporťaku mi schadzal a vadilo mi zipsovanie po stranách,takže možno na zimu 2011 kupim iný , ale ináč je super
cervenec • 1d • Dnes o 21:04
Tak já jsem s touto zavinkou moc spokojená,ale nepoužívám ji do autosedačky,do ní mi příjde hrozně veliká,používám ji v hluboké korbě 😉 Do ní je fakt super 😉
ahoj
tak za sebe můžu říct, že je to super věc. Malý je červencový a používala jsem jí do října - i do kočárku když venku pršelo nebo pak už byla zima
ahoj, taky si jí nemůžu vynachválit - teda máme tu zimní verzi a malý (červencoví) jí má doteď a určo do konce zimy vydrží. sice se v ní taky trošku potí, ale jen na temínku. jinak ho do auta i teď oblékám jen do tílka, trička, mikinky, punčocháčů a kalhot + teplá čepice, kterou pak v autě sundám.
Ahoj, zavinovačku taky můžu jen doporučit. Využili jsme ji i v kočárku. Byl v ní ještě letos na podzim a to mu už byl rok a půl 😉
ahoj holky,
objednala jsem si tuto zavinovačku-letní. Měli jste také tuto zavinovačku na stáhnutí kolem hlavy? 🙂
Ahojte, prosím vás vysvetlite mi čo to máte za vajíčka že tam napcháte zimnu emitexovu zavinovačku??? Ja mám Jané stratu, má normálne pásy ako asi vačšina autosedačiek 5 bodové, a čo sa na kašu rozlejem tak tam tu zavinovačku nenapracem. Vy máte vajíčka čo maju trojbodové pásy??? l 😲 😲 , som z tej zavinovačky velmi smutná, je super ale fakt ju tam nenapchám... ☹
rena,ja mám autosedačku cam a v pohode mi tam malý vojde aj so zavinovačkou zimnou...a ešte aj v teplej bunde oblečený...bude mať štyri mesiace a teraz váži sedem kilov...
ahoj, my ji měli a posloužila tedy parádně, zvlášt pak v září a když už bylo trošku chmurno. Je i skvělá do kočárku🙂 a halvně vydrží mimču opravdu dlouho, v podstatě podle počasí🙂