Ahoj, vybíráme autosedačku pro naše devítiměsíční zlatíčko.Mate někdo nějaké dobré typy a rady? Určitě chceme něco za rozumnou cenu, ale když bude trochu dražší,tak nás to taky nezrujnuje😀
my sme mali ferrari ale predali sme nakoľko mala z nej rýchlo vyrástla. kat. 0-18 teda do cca 4 rokov lenže malá mala rok aj pol tuším a kupovali sme drhú lebo jej hlava už trčala a trz máme avionaut
Zrova min minluli mesic jsme resili to tase chteli jsme dobrou autosedacku ale ne za ni dat celou materskou. Obevili jsme v sunnbaby tuto je super kategorie 9-36 kg polohovaci stala kolem 2300 nemame v aute isofix ale maji je i s isofixem. V obchode jsme ji rovnou zkouseli mala mela taky 9m ( ted uz 10m) nazev je zopa carrera
Jeste vych dodala ze se v ni vezl synovec 5 let a jeste se nemusela moc vyvysovat hlava jen se sundala zmensujici vlozka a jeste mu stacily ty pasy ma vic jak 15 kg a nemusel se jeste zapnout pasy od auta jak to je u kategorie 15-36
Máme tuhle Cybex Pallas a nedám na ní dopustit.Dobré polohování a díky pultíku před dítětem v něm ty malé děti sedí hezky pevně,neomezuje je to,věřím,že při nárazu bude ve větším bezpečí než jen s pásem/pásy .....jednou jsem vezla kamarádku s jejím dítětem a když jsem porovnala její dítě a moje (v téhle sedačce) přišlo mi to moje daleko bezpečněji usazené.
Cena je cca kolem 4tis.a je "na celou dobu"což není zas taková investice.
Určitě vybírejte protisměrnou 😉