Výbava do auta - pro případ nouze

lnika2
21. črc 2021

Ahoj maminky, nedávno jsem si pořídila auto ve kterém budu vozit i třiletého syna. Chtěla jsem se zeptat těch ostřílených, co ve vašem autě nechybí. Zatím tam mám snad jen vlhčené ubrousky 😀 ..... samořejmě se nebavím o povinné výbavě, ale čístě jen co mit pro případ nouze v aute s dítkem. Děkuji 🙂

cuuza
21. črc 2021

Lahev s vodou, sušenky, deku a vlhcene ubrousky.

misamisenka
21. črc 2021

Skladaci kyblik na bliti (maji ho ted v Rossmanu), zasoba knizek nebo nejake jine zabavy, krem na opalovani

jaja01k
21. črc 2021

@lnika2 Něco, do čeho může dítě v případě nevolnosti zvracet. Moje děti na to bohužel docela trpí, takže už mám v základní výbavě "blicí misku", ideální jsou ty na jedno použití, že to pak prostě vyhodím, ale ty už se tuším nesmí prodávat.

zelenaesmolda
21. črc 2021

@lnika2 v prvni rade kvalitni autosedacku

krtikkrtovaty
21. črc 2021

Já mám pro obě takový ten nepropustný pytlík z Ali (myslím, že je na plenky), ve kterém mám náhradní oblečení, pro mladší i plenku. Už se mi párkrát hodilo, když byla dcera s tatínkem v lese a zmokla, nebo když se odplenkovala, ale stala se třeba nehoda. Vždy jednou za čtvrt roku zreviduji velikost a roční období. 😁

hojda
21. črc 2021

náhradní oblečen bych ještě dodala a tohle je dobrá inspirace:

https://www.youtube.com/watch?v=JOW7n-nfqW4
j.a.n.i
21. črc 2021

@jaja01k vozim maly kyblik s vikem...

fifinka2020
22. črc 2021

@lnika2 nam se jeste osvedcila nejaka sustakovka navic, plastenka a i holinky tam vozim ( kolikrat jsem neodhadla pocasi nebo po desti bylo mokro, tak jsem vymenila boty a slo se řádit). Pak par hracek na pisek a sprej proti klistatum 🙂.

viki999
22. črc 2021

Tohle je dobré téma ☺️
Mám deku, vlhcaky, nahradni oblečení, pytlik (nezbytná součást od poslední blici cesty - na oblečení), hračku co je permanentne v aute.

potaplice
22. črc 2021

Lízátka proti nevolnosti 👍 Ale mám v tašce , v autě by se roztekly.

pipi_puncocha
22. črc 2021

Já mám teda menší dítě (rok a 8 měsíců), máme v autě trvale odrážedlo + kyblík s hračkama na písek a pak tašku, kde je náhradní oblečení + vlhčené ubrousky, láhev s vodou - trvanlivá, nějaký ten waterJupík nebo co a sušenky. Už se mi stalo, že jsme i půjčovali cizí mamince (a naopak sama jsem jednou na parkovišti hledala někoho s dětmi kdo by mohl mít ubrousky 😅) z hraček do auta se nám zatím nejvíce osvědčila magnetická tabulka a přivázanou tužkou.

marimanta
22. črc 2021

Asi bych se měla zamyslet, mám čtyři děti od dvou do jedenácti.... A v autě mám je bordel 🙈

jolana24
22. črc 2021

V autě vozíme trvale jen misku, kdyby děti zvracely a vlhčený ubrousky

alpakovo
22. črc 2021

Mám vlhčené ubrousky,toaletní papír,deku, podnikovou deku, pro menší děti náhradní oblečení v nepropustných sáčcích,láhev vody, dvě sady umělých příborů, baleny cukr.... A v kapsáři má prostřední dítě svoji KPZ 😁😁

budouci_maminka
22. črc 2021

V aute mam piknikovou deku z lidu jak je vespod celofán. Funguje dobře proti dešti jako pláštěnka, dá se do ní dite zabalit když mu je zima plus klasické piknikove využití navic se to dobře pere takže to slouží i jako chránič kufru před bordelem. Pak mám v autě klasickou deku, gumičky, musli tyčinky jako jidlo poslední záchrany (zdravím na D1), vodu, dezinfekci, švýcarský nůž, tužku, baterku, fenistil, ibalgin, blici pytlík, drevenou lzicovidlicku, náhradní oblečení pro děti, pár hracek, ponožky (i když máme 4 fazovou klimatizaci tak prostě mě je zima na nohy a ostatní padaj vedrem).

jane46
23. črc 2021

Odpadkovy kos 😅 a pak podobne jako
@budouci_maminka vcetne tech vlhcenych ubrousku, jednorazoveho nocniku... Hracky a obleceni davam pred cestou. Mezi detmi mame box z Lidlu, v nem je prostor na krabici s kapesniky, dve mista na piti a na dalsi veci, miluji poradek i v aute... 😅

veroniquecz
23. črc 2021

Vlhcene ubrousky, desinfekci, blici sáček jednorázový, roušku, deku, výstražnou dětskou vestu. To zůstává v autě. Když někam jedeme tak samozřejmě je toho víc ;)

ma_cherie
23. črc 2021

@lnika2 Deku, vlhčené ubrousky, kapesníky, desinfekci, labello, držhubný, nějaký knížky na zabavení, gumičky na fofrklacku, autoatlas a u řidiče skládací nůž.