Ahoj, prosim, mate zkusenost s polohovatelnymi vajicky Cybex nebo Kiddy? Urcite chceme to, ve kterem se da miminko ulozit do uplneho lehu pri rozlozeni, co by meli obe splnovat. I z hlediska bezpecnoti by meli byt obe kvalitni. Mate, prosim, zkusenost? Dekuji.
Ahoj, také máme Cybex Cloud Zi tušim, ale princip je podobný. Velká spokojenost. Jde nacvakávat na podvozek kočárku (také cybex, nástavce byly součástí). Používali jsme teď do 10. měsíce docela často a je stále jako nové, takže podle mě i kvalitní provedení, které se jen tak neopotřebuje.
@mazanamatka moc dekuji. A jestli se muzu zeptat, jak jste spokojena s kocarkem? Taky jej zvazuji, ale jelikoz cekam miminko v cervnu, trosku se bojim, ze se v zime s fusakem jiz do vanicky nevejde
Za nas Kiddy Evoluna i-size je top, i z hlediska bezpecnostnich testu. Meli jsme u prvniho ditka Evoluna i-size, to jsme bohuzel prodali, ted na druhe, ktere cekame, jsme kupovali novou. Je teda trochu vahove tezsi, ale proti jinym vajickum o mnoho prostornejsi a pokud vim, stale ma jako jedina polohu vleze homologovanou i za jizdy (aspon jeste v r.2019 to tak bylo). S adaptery lze nacvaknout na jakykoli podvozek kocarku, na ktery lze dat Maxi Cosi sedacky (maji typove stejne adaptery), my ji vozili na kocarcich Britax a Inglesina.
@anis87 moc dekuji
@nika110818 Koupili jsme jedny "nohy" = podvozek Priam. Měla jsem korbičku 6-7M, a pak jsem přehodila na sportovní sed (respektive pořád leh, nebo max pololeh). Teď v zimě, cca od listopadu (kdy dceři bylo 7M) jsem přidala na sportovní sezení fusak z ovečkárny. Sportovní sed má kšírky, které šly protáhnout skrz fusak.
Kupovala jsem nové, protože to bylo pro 1. dítě v rodině. Plánuji využít já a pak se určitě povozí ještě děti buď mojí segry nebo někoho dalšího. Korbička po 6,5 měsících používání také stále jako nová, takže i když je PC opravdu vysoká, dal by se prodat s minimání ztrátou. Kor kdyz nakoupíte v nějaké slevové akci, tak nemusíte tratit téměř nic, a to se mi na Cybexu taky líbí :D
@mazanamatka ja urcite budu kupovat cybex, spis mi jde o to, jestli je korbickq dost velka, aby se do ni veslo i 6M miminko. Menila jste, protoze se holcicka nevesla nebo uz nechtela lezet? Dekuji
@nika110818 ona je ta nova korbička o kus větší a širší než ta z roku 2019 (tu mám já). Syn v té naší byl do 9 měsíce (je prosincový) a neseděl, vozidla jsem ho jen v lehu, což cybex sporťák umožnuje. Takže si myslím, že by to nemel byt problém, jestli tedy nejste nějak extra vysocí (malej má být po kom dlouhan, partner ma 186). On i ten jejich fusak je super a snad ta jova verze by měla mít i nánožník, co jsem tak na internetu koukala. Já si k té verzi 2019 dokoupila nánožník od pinkie, a vůbec mu tam nefoukalo. I ta nová verze má navíc ještě menší přidanou stříšku (ta mi chyběla u verze 2019, přišlo mi, že v hluboké korbě je tam velký otvor, a u sportovní také, kdyz byla úplně v lehu. Právě ta verze 2020 je vymakaná o všechny nedostatky, které jsem nacházela u 2019. Jinak ten kočárek a autosedačku jsem milovala a na druhé ještě super poslouží, jen si pohrávám s myšlenkou, že bych koupila jen hlubokou korbu z nove verze 🙂
@nika110818 Nechtěla ležet, ale bylo to jen tak tak i na ty centimetry (kvůli fusaku) :D Každopádně klasický Priam má korbičku 80 cm, takže to se v letních měsících vejde i cca roční dítě (ale to stejně už nechce za žádnou cenu jen ležet). V zimě by byl s fusakem ročnímu krátký ale každý kočárek.
@pe_tu_ss_ka Tak to mám asi tu 2020. Kšiltík u korbičky jsem objevila asi až po dvou měsících :D na sportovní verzi jsem o kšiltíku/prodloužené stříšce už věděla a je to skvělé! Případně se dá pořídit i slunečník. Překrývat plínou (v létě) je dost opruz a moje mama mi to "zakazuje", aby miminko mohlo dýchat. A má vlastně pravdu.
@mazanamatka jojo, mě se ta 2020 líbí.. malej se narodil na konci roku 2018, a v lednu 2019 vyšly ty vylepšené 🙈 přesně než to vyšlo ven, jsem přesně tyhle vylepšení rikaal, že by byly skvelenantom kočárku.. no fakt zvažuji u druhého, že vyměním hlubokou korbičku 😂
@nika110818 měla jsem předešlé cloud q. Malej z něj sel kolem asi 15 měsíce (měl přes 80cm). Kdybych teď kupovala, tak jdu zase do cybexu