Ahoj holky,
potřebuji poradit dětskou sedačku 15-36 kg pro 3,5 letou holčičku, která má nějaké polohování na spánek. Máme teď jednu ale pořád jí visí hlava dole. Máte někdo někdo nějaký TIP? Děkuji
Zrovna nedávno jsem tohle řešila. Zajímá mě, zda je na trhu dobrá, polohovací sedačka 15-36... Poradí někdo?
@maonja Römer, máme 15-36 a dá se sklopit, je super
@karlajasmine moc prosím o odkaz kterou máte, děkuji
@maonja pardon zjistila jsem, že máme 9-36kg, ale aktuálně máme už nastavení na větší dítě 15-36 s a stále se dá polohovat, takže synovi nepadá hlava. Hned pošlu odkaz
Je to romer advansafix III a na fotce vidíte že se dá sklopit I když je to nastavený už má větší dítě 🙂 ma to tu základnu.
Ahoj, my jsme loni na podzim kupovali Cybex Solution S-FIX. Dá se tam polohovat ta hlavova opěrka, ale myslím že jen u té řady Gold. Řada Silver to myslím neumožňuje.
Dcera je v sedačce moc spokojená a myslím že hlava ji nepřepadava. Je ale fakt že už nám v autě moc nespí.
@karlajasmine děkuji
@maonja Ano, je. Nejdříve jezdila v Cybex Juno-fix s pultikem 9-18 kg, ale už jsme potřebovali dceři koupit novou, aby v té její mohl jezdit syn. Původně jsem taky měla spadeno na Britax Romer Kidfix nebo něco takoveho, ale na Cybex jsme zvyklí a myslím že mezi těmi sedackami nebyl skoro žádný rozdíl takže jsme vybrali Cybex. Ten Britax měla kamarádka tak se mi to líbilo.
Cybex solution
Vidím že Cybex solution vede. A ještě prosím lepší m-fix nebo s-fix?
Ja to resim tak, ze polohuju cele sedadlo a autosedacka se tvaru prizpusobi, v mirnem zaklonu detem hlava nepada. Mam Skodu Roomster a tam jde polohovat i zadni sedadla.