Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně pokračovací sedačky po vajíčku.
Do teď jsme měli vajíčko od Britax Römer do 15m. Máme auto škoda Octavia. Syn v autosedačce nespí a chce hodně koukat. Také má hodně dlouhé nožky. Hodně cestujeme a tak je pohodlí po bezpečnosti to nejdůležitější.
Děkuji za vaše názory
Měli jsme axkid minikid byla jsem moc spokojená, ale máme jedničkovou octavii a když se narodil druhý syn museli jsme staršího dát už posměru manžel už by se jinak nevešel do auta 😀 ale syn vydržel v protisměru skoro do 3 let.
@eruwie89 Fb skupina Autosedačky - bezpečí pro děti. Stačí napsat požadavky, míry dítka, cenový limit a poradí ti co dobře sedí do vašeho auta.
Kvůli sklonu sedaček jsme pořídili pásové sedačky, máme dvě axkid minikid, protisměr do 25 kg, v Rapidu 🙂 jeden syn 4 roky, druhý skoro 2🙂 doporučuji na fb skupiny autosedačky bezpečí pro děti a poradna centra autosedaček, poradí tam odborníci 🙂 a pak vyzkoušet, aby vyhovovala ditku i autu🙂
@eruwie89 Doporučím ti přidat se do FB skupiny Děti proti směru, je moc fajn. U Škodovek je ale problém se sklonem sedaček a ne všechny pokračující sedačky tam pasují. Ideálně se objednat do nejbližšího Centra autosedaček a vyzkoušet. Já to mám také v plánu. Máme Škoda Fabia a byla jsem upozorněna, že u Škodovek obecně je to problematičtější 😊