Protisměrná pokračovací autosedačka. Máte tip?

eruwie89
22. čer 2022

Dobrý den,

potřebovala bych poradit ohledně pokračovací sedačky po vajíčku.

Do teď jsme měli vajíčko od Britax Römer do 15m. Máme auto škoda Octavia. Syn v autosedačce nespí a chce hodně koukat. Také má hodně dlouhé nožky. Hodně cestujeme a tak je pohodlí po bezpečnosti to nejdůležitější.

Děkuji za vaše názory

honatko092
22. čer 2022

@eruwie89 Doporučím ti přidat se do FB skupiny Děti proti směru, je moc fajn. U Škodovek je ale problém se sklonem sedaček a ne všechny pokračující sedačky tam pasují. Ideálně se objednat do nejbližšího Centra autosedaček a vyzkoušet. Já to mám také v plánu. Máme Škoda Fabia a byla jsem upozorněna, že u Škodovek obecně je to problematičtější 😊

mishulka26
22. čer 2022

Měli jsme axkid minikid byla jsem moc spokojená, ale máme jedničkovou octavii a když se narodil druhý syn museli jsme staršího dát už posměru manžel už by se jinak nevešel do auta 😀 ale syn vydržel v protisměru skoro do 3 let.

michaela666
22. čer 2022

@eruwie89 Fb skupina Autosedačky - bezpečí pro děti. Stačí napsat požadavky, míry dítka, cenový limit a poradí ti co dobře sedí do vašeho auta.

lizzie02
22. čer 2022

Kvůli sklonu sedaček jsme pořídili pásové sedačky, máme dvě axkid minikid, protisměr do 25 kg, v Rapidu 🙂 jeden syn 4 roky, druhý skoro 2🙂 doporučuji na fb skupiny autosedačky bezpečí pro děti a poradna centra autosedaček, poradí tam odborníci 🙂 a pak vyzkoušet, aby vyhovovala ditku i autu🙂