Potah na vajíčko - ano, nebo ne?

lady_giraffe
1. kvě 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s potahem na vajíčko? Budeme cestovat poměrně hodně a i dlouhé trasy (klidně tři hodiny). Tak bych ráda, aby prcek měl co nejlepší komfort. Líbí se mi potahy z outlastu, ale říkám si, jestli to je opravdu k něčemu, nebo je to pitomost...

Díky za názory

lady_giraffe
autor
2. kvě 2016

Opravdu nikdo nemá zkušenost s potahy? 😒

lady_giraffe
autor
10. kvě 2016

Prosím o jakoukoli zkušenost. děkuji

verunka_korunka
11. kvě 2016

Tak to by mě taky zajímalo jestli funguje. Když jedeme na Moravu, musí být malá i 3 a více hodin v autosedačce. Má vždy potom spocená záda. Včera je měla propocena i po půl hodině jízdy. Takže kdyby ten potah pomohl, poridim ho.

molindule
12. kvě 2016

Taky jsme zvazovali koupi potahu kvuli poceni, ale nakonec jsme vyresili jinak - malemu jsme koupili funkcni body od Moiry, na zimu mel pak variantu s merino vlnou. I kdyz se spoti, je krasne v suchu, a to nejen v sedacce.

lady_giraffe
autor
12. kvě 2016

@molindule nad tím jsem taky uvažovala, ale takové bodýčko stojí víc, než potah a vyroste z něj rychleji, než z vajíčka...

molindule
12. kvě 2016

@lady_giraffe Ta moira je hodne elasticka, roste s nim, navic maly je drobounky, takze mu vydrzi fakt hodne dlouho, ale chapu, ze to neni varianta pro kazdeho.

lichtakova
12. kvě 2016

Ja jsem ho mela, ten z outlastu, byla jsem spokojena, ale necestovali jsme nikdy nejak extra dlouho (vetsinou do 2hod. a snad jednou 3,5) a v aute je klimatizace...ale uz je to zas rok,co jsem ho pouzivala,tak si nepamatuju,jestli byl prtous nejak extra zpoceny,kazdopadne ja jsem mela lepsi pocit,ze se "nepoti primo v autosedacce"...letni potah jsem chtela kazdopadne,puvodne jsem zvazovala i original znacku-z frote,ale nakonec jsem koupila tenhle,libila se mi zviratka a taky byl snad v akci 😉

lichtakova
12. kvě 2016

Mam ho v albu "Neco z vybavy".

hojda
12. kvě 2016

Taky jsem měla s outlastem z dita tabor a byl super.

butterfly
12. kvě 2016

Mám dobrou zkušenost s vložkou do autosedačky Aerosleep.

jitavrtule
12. kvě 2016

akorat bacha, na nektera vejce potah nejde nandat. konkretne na nasi Romer Baby-Safe Plus SHR 2. maji petibode pasy a ty potahy od outlastu maji jen tri diry.
Jinak taky muzu doporucit body s outlastem, navic little angel body jsou hodne pruzna (odpovidajici velikost sedi tesne na telo), lze klidne koupit o dve tri velikosti vetsi a pak vydrzi dost dlouho - beztak ve vajíčku dítě bude jezdit cca do roka, roka a půl. My měli doted (mala ma rok) dve body s outlastem, tj, oboje dohromady cca v cene outlastoveho potahu do vejce , ale pouziti mnojem sirsi - je fajn i do satku/nositka, v lete do kocaru...